Identiskiem trīnīšiem no Anglijas ir jau 5 gadi. Kā viņi izskatās tagad

Bekija-Džo Alena pirmo reizi par māti kļuva 20 gadu vecumā. Bērnu sauca  Indiāna, un, kad viņai bija divi gadi, vecāki domāja par viņas jaunāko brāli vai māsu.

2014. gada beigās Bekija-Džo uzzināja par grūtniecību, un pirms Ziemassvētku brīvdienām viņu gaidīja vēl viens pārsteigums. Iepriekšējo dienu veiktā pārbaude parādīja, ka sieviete gaida ne viena, bet trīs mazuļu piedzimšanu uzreiz! Šīs ziņas izraisīja Bekijai-Džo lielu emociju vilni.

Lasi arī: VIDEO: Meitene pārvācās dzīvot uz vecu māju un tajā atrada dīvainu sviru; Viņa nolēma to izmēģināt…

Bekija-Džo Alena un viņas mīļotais vīrietis Liams Tjernijs bija pārliecināti, ka viņu ģimenē nevar būt dvīņu vai trīnīšu, jo viņu radiniekiem nekad nav bijuši šādi gadījumi. Bet liktenis viņiem uzdāvināja ekskluzīvu dāvanu.

Zīdaiņi Roko, Romāns un Rohans piedzima 2015. gada jūlijā. Katrs no viņiem piedzimstot svēra nedaudz vairāk par pusotru kilogramu. Viņi ēda ļoti labi un ātri pieņēmās svarā. Ļoti drīz viņi tika nosūtīti mājās no slimnīcas.

 

Trīskāršu dzimšana pati par sevi ir reta parādība. Bet šiem bērniem vēl vairāk paveicās – viņi piedzima absolūti identiski.

Daudzu bērnu māte ir kļuvusi pasaulslavena tikai dažu dienu laikā. Gandrīz visas vadošās ziņu aģentūras Anglijā un ASV vēlējās iegūt trīs absolūti identisku bērnu fotoattēlu.

Kā saka pati Bekija-Džo, kad viņa mēģināja iziet ar trīnīšiem pastaigā, viņus uzreiz ieskāva garāmgājēju pūlis, kas vēlējās apbrīnot mīļus mazuļus, kas līdzīgi viens otram kā divi vai trīs zirņi.

Bekija-Džo izveidoja lapu sociālajā tīklā, kur sāka dalīties ar savu dēlu fotogrāfijām. Tagad to ir abonējuši vairāk nekā 62 tūkstoši cilvēku.

Tagad identiskiem trīnīšiem no Anglijas ir jau 5 gadi. Bekija-Džo saka, ka nevar viņus atšķirt tikai tad, kad viņi guļ. Bet, tiklīdz šie ļaundari pamostas, uzreiz kļūst skaidrs, kas ir kurš pēc savas pilnīgi atšķirīgās būtības.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītos, kā visi trīs puikas izskatās šobrīd 

Spread the love

Pievienot komentāru