Īpašs mēnesis: kādas briesmas rada divi Jaunie mēneši 2022. gada aprīlī

Aprīlis būs visnotaļ neparasts un dažās lietās pat bīstams mēnesis. Astrologs Igors Nehajevs norādīja, ka aprīlī būs divi Jaunie mēneši un nosauca to par diezgan retu parādību.

 

Jauna mēness datumi aprīlī

Astrologs iezīmēja galveno: visu panākumu un neveiksmju avoti būs pašhipnoze un iekšējais noskaņojums. Pareizi izvirzot prioritātes, jūs varēsiet sasniegt savus kvēlākos mērķus. Tāpēc nebaidieties no jauniem sākumiem un tiecieties sasniegt augstumus, īpaši garīgā ziņā.

Lasi arīPēc ilgāka laika publisku video ieraksta Krieviju pametušais un karu nosodījušais Maksims Galkins

Kad īsti būs Jauns mēness aprīlī? Pirmais Jaunais mēness būs 1. aprīlī, bet otrs – 30. aprīlī, tas ir, mēneša pirmajā un pēdējā dienā.

Igors Nehajevs atzīmē, ka pirmais aprīļa Jauns mēness būs diezgan nervozs laiks, jo mēness atradīsies Auna zīmē. Otrs Jauns mēness noritēs Vērša zīmē, un tāpēc šis laiks būs diezgan mierīgs un līdzsvarots.

 

Svarīgs periods liktenīgiem lēmumiem

Tā kā aprīlis būs piesātinās ar diviem Jauniem mēnešiem, tas būs izšķirošs un pat liktenīgs periods daudzos dzīves jautājumos un jomās. Tajā pašā laikā esiet gatavi tam, ka Jaunie mēneši aprīlī kaut kādā ziņā jūs ierobežos un ieliks jūs zināmos rāmjos. Īpaši svarīgi ir strādāt saskaņā ar noteikumiem un sirdsapziņu.

Enerģētikas ziņā aprīlis būs īpaši jaudīgs un parādīs katra cilvēka īsto aicinājumu.

Astrologs apgalvo, ka visas dienas, kas atrodas laika intervālā no 1. līdz 30. aprīlim, ir īpaši svarīgas un daudzējādā ziņā liktenīgas. Daudziem cilvēkiem kļūs skaidrs, par ko viņi iepriekš ir kļūdījušies un par ko viņiem izrādījusies pilnīga taisnība.

Aprīlī īpaši svarīgi pievērst uzmanību intuīcijai un Visuma sniegtām norādēm. Ikvienā cilvēkā var pamosties pārdabiskas spējas. Pilnā mērā strādās sestā maņa. Tāpēc ikvienā grūtā situācijā ieklausieties sevī un savā priekšnojautā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru