Īsā laikā negaidīti mirusi vēl viena mūzikas zvaigzne un nāves apstākļi ir līdzīgi

Šodien medijos izskanējusi ziņa par vēl vienas mūzikas leģendas negaidītu nāvi. Tas jau ir otrais gadījums īsā laikā, kad miris slavens mūziķis. 

ASV rokgrupa ZZ Top sēro par savas basista Dastija Hila (Dusty Hill) (72) zaudējumu. Grupa paziņoja par sava līdzdibinātāja nāvi vietnē Facebook.

“Mums ir skumji, dzirdot, ka mūsu draugs Dastijs Hils šodien miegā aizgāja viņsaulē savās mājās Hjūstonā, Teksasā,” raksta grupas dalībnieki Bilijs Gibonss (71) un Frenks Bērds (72).

“Mums un ZZ labāko fanu leģionam visā pasaulē pietrūks tavas nelokāmās klātbūtnes, tavas labās manieres un tava pastāvīgās apņemšanās,” teikts ierakstā.

Kā vēsta ASV portāls “TMZ”, Hils pagājušajā nedēļā ārstējās pēc gūžas locītavas traumas un atcēla vairākas plānotās uzstāšanās. Nav skaidrs, vai pastāv saistība starp traumu un viņa nāvi.

ZZ Top tika dibināti 1969. gada vasarā Hjūstonā / Teksasā.  Grupa ir uzstājusies arī Latvijā! Šonedēļ jau tika ziņots par citas mūzikas zvaigznes nāvi!

Populārās ārzemju grupas “Slipknot” bijušais bundzinieks Džoijs Džordisons (Joey jordison) 46 gadu vecumā devās mūžībā, ziņoja ārvalstu mediji.

Lasi arī: Bricis brīdina par laikapstākļiem nedēļas otrajā pusē

Kā ziņo “Mirror”, mūziķa pārstāvji apstiprinājuši, ka viņš nomiris miegā. Tiesa pagaidām vēl nav zināms konkrēts nāves iemesls!

Iepriekš gan ziņots, ka Džordisons cieš no neiroloģiskas slimības, kura viņam ilgstoši netika diagnosticēta. Tā rezultātā viņš kādu brīdi nevarēja pat lietot savu kreiso kāju! Pēc rehabilitācijas gan viņš atveseļojās – ar medicīnisko palīdzību un intensīvu darbu sporta zālē!

 

Spread the love

Pievienot komentāru