Īsts brīnumlīdzeklis – aktivētā ogle! Palīdzēs tikt vaļā no neskaitāmām saslimšanām un kaitēm!

5.Skaistai ādai
Aktivētā ogle spēj veiksmīgi tikt galā ar netīrumiem, atbrīvojot sejas ādu no tiem. Šādi āda kļūst skaistāka un starojošāka, liekot izskatīties jaunākam!

6.Skaistiem matiem
Līdzīgi kā sejas ādai, arī matiem netīrumi kaitē un bojā skaistumu – tauki, toksīni un netīrumi liek tiem izskatīties neveselīgiem nevis skaistiem un mirdzošiem. Aktivētās ogles lietošana palīdz attīrīt matu folikulas un piešķir tiem mirdzumu. Šis līdzeklis, atšķirībā no ķīmiskā šampūna, ir pilnībā dabisks un ekoloģisks līdzeklis.

7.Baltiem zobiem

Nav vajadzības tērēt naudu dārgām zobu balināšanas procedūrām. Tā vietā 2-3 reizes nedēļā atliek uzbērt sasmalcinātu ogli uz zobu pastas – tas palīdzēs atjaunot zobu emalju.

 

8. Cīņai ar nepatīkamu elpu

Aktivētā ogle var palīdzēt arī cīņā ar nepatīkamu mutes aromātu. Iztīriet muti ar aktivēto ogli, tā palīdzēs normalizēt skābju un sārmu balansu mutē, kas ir svaigas elpas priekšnoteikums. Un nebaidieties par melno krāsu – to noskalosiet bez problēmām.

 

9.Profilaksei pret novecošanos

Kā iepriekš noskaidrots, toksīni kavē ne tikai matu skaistumu, bet arī kopējam organismam. Toksīni un šlakas bojā šūnas un paātrina novecošanās procesus organismā. Tomēr aktivētā ogle palīdzēs atbrīvoties no šīm vielām ķermenī.

 

10.Līdzeklis pret paģirām

Vēlams pirms dzeršanas vai ēšanas apēst aktivēto ogli. Kaut gan tā tiešā veidā neietekmēs alkohola radītās sekas, tā palīdzēs no organisma izvadīt kaitīgās vielas, kā rezultātā nākamais rīts pēc uzdzīves būs vieglāks.

 

11.Gremošanas trakta attīrīšanai

Dažādi augļos un dārzeņos atrodamie pesticīdi, hormoni gaļā un nepietiekama ūdens tīrība ietekmē veselību un pašsajūtu nelabvēlīgi. Aktivētā ogle var palīdzēt atbrīvot organismu no nevajadzīgajām vielām un piesārņojuma, uzlabojot kopējo pašsajūtu.

Lasi vēl : No mazām skaistulēm, līdz vecām “bābām!” Redz kā īstenībā ir izmainījušās slavenās Olsenu dvīnes!

Spread the love

Pievienot komentāru