Izrādās, ka ir iespējams atjaunot no zibatmiņas jeb ”fleša” izdzēstos failus. Uzziniet, kā tas ir izdarāms!

Pēc tam, kad no zibatmiņas ir izdzēsti faili, pats svarīgākais ir tas, ka nevajadzētu tajā neko no jauna ierakstīt. Tas paaugstina iespēju veiksmīgi atjaunot izdzēstos failus. Taču arī tad, ja esat paguvuši kaut ko citu ierakstīt zibatmiņā, tad iespēja atjaunot zaudētos failus ir ļoti liela.

Lasi vēl: 12 gadus vecā Vangas pēctece izteica briesmīgu pareģojumu

Ir ļoti daudz programmu, kas palīdz atjaunot zaudētos failus. Piemēram, programma “TuneUp Utilities”. Tā ir maksas programma, kurai ir iespējams atrast arī bezmaksas testa versiju. Atrodiet un lejupielādējiet šo programmu. Lejupielādēt nepieciešams vienu no visjaunākajām versijām.
Iestatiet “TuneUp Utilities”. Kad jūs pirmo reizi palaidīsiet šo programmatūru, tā sāks analizēt jūsu portatīvo datoru. Pēc tam parādīsies pieprasījums optimizēt sistēmu. Ja jūs piekritīsiet, programma optimizēs jūsu sistēmas darbību un novērsīs kļūdas (no šī procesa ir iespējams arī atteikties). Tad jūs nokļūstat programmatūras saturā. Pārejiet uz sadaļu “Problēmas atrisināšana”, kur izvēlieties sadaļu “Dzēsto failu atjaunošana”.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru