Ja frizieris jums iesaka darīt šo, tad nekādā gadījumā nedariet to, jo…

Jūsu matiem nepieciešama atjaunojošā procedūra

Ļoti daudzi frizieri savām klientēm iesaka pirms matu krāsošanas veikt revitalizāciju. Kā mēdz apgalvot speciālisti, šāda procedūra palīdzēs novērst matu krāsas kaitīgo ietekmi uz matu struktūru. Tajā pašā laikā augstas kvalitātes matu krāsās jau ir vielas, kas parūpējas par iespējami mazāku kaitējumu jūsu matiem. Gala rezultātā – būsiet lieki iztērējušas savu naudiņu.

Labākam rezultātam nepieciešams iegādāties visus iespējamos noteiktas firmas matu kopšanas līdzekļus

Ir jāņem vērā, ka ne visi vienas firmas matu kopšanas līdzekļi var būt patiešām labi tieši jums. Noteikti ieteicams ir vienas firmas šampūns un kondicionieris, taču nav nepieciešams mesties pakaļ arī tonikam, balzāmam un daudz kam citam, ko piedāvā šī firma, tikai tādēļ, lai jums būtu “pilns komplekts”.

Matus jāgriež ne retāk kā reizi mēnesī

Atcerieties, ka regulāra matu apgriešana noteikti neietekmē matu augšanu. Matu sīpoli nav spējīgi pēkšņi aktivizēties tikai tādēļ, ka regulāri tiek apgriezti matu gali. Ja esat apmierināti ar savu matu garumu un matu gali nešķeļas, tad nav nekādas nepieciešamības tos nemitīgi apgriezt.

Matus jāmazgā katru dienu

Beidziet klausīties padomos, ka mati jāmazgā katru dienu. Matus vislabāk mazgāt trīs reizes nedēļā. Līdzko sāksiet matus “ļaunprātīgi” mazgāt katru dienu, panāksiet, ka mati zaudēs savu dabīgo aizsargslāni.

Pastāstiet par šo arī citiem – neļaujiet frizieriem izspiest no jums naudu!

Spread the love

Pievienot komentāru