Ja jūsu starpā NAV šīs 9 pazīmes, tad tā nav īsta mīlestība

Vēlme saplūst vienam ar otru
Saplūst ar ķermeņiem, prātu un dvēseli. Jūs vēlaties savienot ne tikai rokas un ķermeni, bet arī sirdi, dvēseli – visu līdz pēdējam. Jūs gribat pazaudēties, pazust savā otrajā pusītē.

Mēs pret visu pasauli
Mīlestība ir vēlme vairs nekad nepalikt vienam. Tagad un turpmāk jūs esat viena daļa no pāra. Mēs jūtam divu cilvēku spēku. Jūs joprojām atrodaties šajā pasaulē, bet tā ir kļuvusi par jūsu abu mīlestības fonu. Jūs abi atrodaties centrā, bet visa pasaule ir apkārt.

Vēlme radīt
Kad satiekas sieviete ar vīrieti, rodas vēlme radīt. Un ne tikai fizioloģiskā līmenī, proti, bērnus. Bet gan radīt mākslu, darīt kaut ko produktīvu, veselīgu un noderīgu visai cilvēcei.

Lasi vēl: Neļaujiet saviem bērniem skatīties animācijas seriālu Peppa Pig – psihologu brīdinājums!

Vilšanās
Kad paiet medus mēnesis, mēs ieraugām viens otru tādu, kādi esam. Mēs sākam domāt, vai gadījumā neesam pieļāvuši lielu kļūdu, jo neesam īsti saderīgi ar savu partneri. Patiesai mīlestībai šis nav iemesls, lai šķirtos, bet gan iemesls, lai sāktu iepazīt viens otru daudz vairāk.

Slimību pieņemšana
Visi slimo. Tieši slimības var kļūt par mūsu lielāko mācītāju. Mēs iemācāmies ar to tikt galā: mēs ne tikai palīdzam partnerim, bet jūtam līdzi arī paši.

Nesaderība
Patiesībā tas ir īstas mīlestības pamats. Kad ilūzijas ir zudušas, mēs saprotam, ka ar savu partneri nebūt neesam saderīgi. Patiesai mīlestībai tas nav iemesls, lai šķirtos, bet gan iemesls, lai iepazītu viens otru no jauna.
Saprotat, ka katrs ir tiesīgs uz savu privāto telpu
Patiesa mīlestība nav apturama un ir neatkarīga. Kad esam patiešām iemīlējušies, mēs negaidām, ka otrs cilvēks mūs papildinās, ka viņš padarīs mūs laimīgus. Laimīgam jābūt tad, ja jūsu otrā pusīte ir laimīga.

Lasi vēl: Kāds vīrietis vietnē ”facebook” uzdāvinās kādam veiksminiekam par velti Lexus LX 570
Ir jāsaprot, ka patiesa mīlestība ir ceļojums, nevis galamērķis
Tas ir tas, ko mēs radām katru mirkli, dienu no dienas. Mīlestība mūsu dzīvē ir visgrūtākais darbs, taču vienlaikus arī pats vieglākais.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru