Ja vēlies pārbaudīt cik jūs esat saderīgi, tad veic šo vienkāršo numeroloģijas testu!

Izmanto šo vienkāršo numeroloģijas testu, lai pārbaudītu, cik noturīgas būs tavas attiecības ar savu otro pusīti!

 Lasi vēl: Iepazīsties, šis ir Tits – vienīgais savas šķirnes pārstāvis pasaulē. Pitbulterjers un…

Lai iegūtu savu dzīves ceļa skaitli, vienkārši saskaiti sava dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, ja esi dzimis 17.08.1983, darbība izskatās šādi: 1+7+8+1+9+8+2 = 36.

Iegūto skaitli reducē līdz viencipara skaitlim šādā veidā: 3 + 6 = 9.

Galējais dzīves ceļa skaitlis ir 9.

Skaitlis 1        

Stiprās puses: Dzimis līderis. Tu esi no tiem, kurš uzņemsies kāpt līdz virsotnei. Tev ir svarīgi uzstādīt mērķus, kā arī tos sasniegt. Tu nevilcinies ķerties pie jaunu ideju īstenošanas, un vari vadīt citus ar savu piemēru. Arī attiecībās tev vienmēr jābūt pirmajam!

Vājās puses: Tava savtīgā un stūrgalvīgā uzvedība viegli noved pie problēmām attiecībās.

Saderīgie skaitļi: 2, 6 un 9 var tev dāvāt nepieciešamo atbalstu un laimi.

Skaitlis 2

Stiprās puses: Tu dzīvo attiecību dēļ un esi labākais draugs un mīlnieks, ko otrs var vēlēties. Tu vienmēr domā par citiem un dāsni izdāļā viņiem savu laiku. Tu esi kompānijas dvēsele un vienmēr rūpējies par to, lai citi labi pavada laiku.

Vājās puses: Slieksme būt pārāk izpalīdzīgam tevi nogurdina. Sava laika atdošana tiem, kam vajag tavu palīdzību, arī var būt klupšanas akmens attiecībās ar mīļoto.

Saderīgie skaitļi: 1, 4 un 8 ir pietiekami spēcīgi, lai norādītu tev pareizo virzienu un palīdzētu nenovirzīties no ceļa.

Skaitlis 3

Stiprās puses: Komunikācija ir tava veiksmes atslēga. Spēja dalīties zināšanās ar pasauli neapšaubāmi ir tava labākā īpašība. Tev ir talants arī palīdzēt citiem saprasties. Tev ir svarīgi sarunāties un tikt uzklausītam.

Vājās puses: Pārāk atklāta dalīšanās savas dzīves detaļās ar citiem var novest pie neveiklām situācijām. Taču, ja tevi neuzklausa, tev var rasties tendence noslēgties un distancēties pavisam.

Saderīgie skaitļi: 5, 7 un 9 mīl komunicēt, un arī viņiem parasti netrūkst interesantu piedzīvojumu, ko apspriest.

Skaitlis 4

Stiprās puses: Stabilitāte – tavs dzīves moto. Lai justos droši, tev nepieciešams nodrošināts mājoklis un stabili ienākumi, kā arī attiecībās tu esi ciets un nelokāms kā klints. Tev nav iebildumu nebūt vadošajam, ja vien taciņa, ko tev piedāvā, ir stabila un skaidri pārredzama.

Vājās puses: Riskēšana nav tava mīļākā nodarbe, taču dzīve un attiecības kļūt garlaicīgas, ja reizi pa reizei neizkāpsi no savas komforta zonas!

Saderīgie skaitļi: 2, 6 un 8 būs saprotoši pret tavām vajadzībām pēc stabila plāna un palīdzēs dzīvē panākt līdzsvaru.

Skaitlis 5

Stiprās puses: Tu esi kārs uz piedzīvojumiem, un meklē kaislību pilnas attiecības. Tava enerģija ir kā virpuļviesulis, kas var viegli nogāzt partneri no kājām. Tava aizrautība lietās, kas tev interesē un degsme pret dzīvi kopumā ir lipīga un ļoti pievilcīga.

Vājās puses: Problēmas var radīt tava tieksme ātri nogarlaikoties – kad mīlestības pirmās rozā brilles ir nokritušas, uzturēt attiecības pietiekami interesantas ir viens no lielākajiem izaicinājumiem. Turklāt, ja tev nav enkura, kas notur pie zems, dzīvē ātri vien iestājas haoss.

Saderīgie skaitļi: 3, 6 un 7 palīdzēs tev nezaudēt pamatu zem kājām un tai pat laikā rūpēsies, lai attiecībās neizdziest dzirkstelīte.

Skaitlis 6

Stiprās puses: Atbildības izjūta un līdzcietība ir tavas labākās īpašības. Tu esi saprotošs un mīlošs partneris, spēj pieņemt otra problēmas (un arī bērnus) kā savējās. Tu dod priekšroku klusai dzīvei, un nekas tev nav svarīgāks par mājām un ģimeni.

Vājās puses: Dažreiz tev piemīt tieksme censties visu pārāk kontrolēt, kas ļoti kaitinās tavu partneri.

Saderīgie skaitļi: 1, 4 un 5 lieliski sadzīvos ar tavu rūpīgo un atbalstošo dabu.

Skaitlis 7

Stiprās puses: Intuitīvs, noslēpumains, intelektuāls. Tu esi liels domātājs un meklē dzīves patieso jēgu. Tavām attiecībām parasti ir dziļas saknes, un tu drīzāk pavadīsi laiku, meklējot savu īsto dvēseles radinieku, nekā izniekosi to īslaicīgās aizraušanās.

Vājās puses: Lielākās problēmas sagādā tava nedrošības sajūta un tieksme pārāk daudz domāt. Tu tik daudz prāto par visu, kas varētu noiet greizi, ka dažreiz tas liks attiecībām pārtraukties vēl pirms tās īsti sākušās.

Saderīgie skaitļi: 3, 5 un 8 spēs uzturēt pietiekami interesantu un dzīvespriecīgu atmosfēru, lai tu nepazaudētos pats savās domās.

Skaitlis 8

Stiprās puses: Tu esi veiksmes spēkstacija un uzstādi augstu latiņu gan karjerā, gan attiecībās. Tevi piesaista autoritātes, tāpēc dod priekšroku partneriem, kuri ieņem augstas pozīcijas savā darba vietā vai vīriešiem uniformās.

Vājās puses: Kāre pēc varas un kontroles liek šķēršļus tavā ceļā uz laimi.  Tev derētu pieņemt “dzīvo un ļauj dzīvot” attieksmi.

Saderīgie skaitļi: 2, 4 un 7 spēs būt piemēroti partneri, kas atbildīs tavām augstajām prasībām.

Skaitlis 9

Stiprās puses: Tava mīlošā un dāsnā daba padara tevi par lielisku komandas spēlētāju. Ģimene un tuvie cilvēki ir tava prioritāte. Tu allaž būsi pirmais, kurš sniegs roku, kad kāds lūgs pēc palīdzības, taču tev ir grūti atbrīvoties no pagātnes un tu vari just vēlmi no jauna atgriezties pie pagājušām attiecībām.

Vājās puses: Tev vairāk enerģijas jākoncentrē uz saviem mērķiem, lai neizšķiestu to pārāk daudzos virzienos. Jāmācās nepalaist garām jaunas iespējas, slīgstot nostaļģijā.

Saderīgie skaitļi: 1, 3 un 9 dāvās tev mīlestību un spēku, lai drošiem soļiem dotos pretī nākotnei.

 

Spread the love

Pievienot komentāru