No rīta izgāju ārā pastaigāties. Aizgāju līdz pagalmam un ieraudzīju kaut ko dīvainu…

Bija jauks rīts, domāju iziešu ārā ātrāk, lai varu ieelpot svaigo rīta gaisu, bet nonākot līdz pagalmam biju šokēta! Šis stāsts satrauca arī Krievijas iedzīvotājus, kur šis atgadījums noticis. 

Aizgāju līdz pagalmam, ieraudzīju – kāda meitene mēģina piecelties kājās, izskatījās ļoti piedzērusies. Meitene bija labi apģērbta. Es uzreiz sapratu, ka viņa nāk mājās no nakts kluba. Gara, tieviņa, skaista, kaut kur ap 20 gadiem. Kaut ko bubinādama meitene cēlās un krita atkal.

 

Lasi vēl: Meitene ebay.com nolēma pasūtīt olu par pāris euro, bet neviens nezināja, kas no tās izšķilsies, līdz brīdim, kad radība nāca pasaulē

Es nobijos, skrēju pie viņas. Domāju, ka varbūt viņa ir izvarota, piekauta vai apzagta. Palīdzēju viņai piecelties. Meitenes lūpu krāsa bija izmērēta pa visu viņas seju. Visa seja siekalās un iesnās.

No sākuma likās, ka viņa ir piedzērusies. Pamanīju zem meitenes kājām šprici. Protams, viņa bija narkomāne. Uzzināju, ka viņa tikai studē. Pienāca vīrieši, kuri teica, ka viņiem jākopj teritorija un viņi viņu nogādās drošā vietā. Vīrieši bija aizdomīgi.

Es sapratu, ko viņi vēlas izdarīt ar viņu. Izsaucu ātro palīdzību un viņu aizveda uz slimnīcu. Protams, es saprotu, ka mums apkārt ir daudz narkomānu, taču meitene bija studente, skaista, jauna, labi izskatījās. Visticamāk, ka meitene bija iegriezusies ”netīrā ballītē”.

Lasi vēl: Top 20 automašīnas, kurām visbiežāk nākas atvērt ”kapotu”, jo tās ir salūzušas!

Vēlāk noskaidrojās, ka kompānijā tikko iepazīti puiši meitenei visu laiku izmaksāja šampanieti un skaidrs ir, ka viņi tur kaut ko piebēra. Nav zināms ko viņi izdarīja ar meiteni vēlāk, bet visticamāk viņa tika izvarota, to nemaz nezinot.

Viņu dēļ meitene vairs nebija savā ādā. Cilvēka vairs nebija. Bija studente, skaista un sportiska, bet palika par cūku un ieleni.

Lūdzu, sargājiet savas atvases!

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru