Ja vīrs strīda laikā dara šīs 7 lietas, tad attiecībām patiešām ir pienācis gals

1. Tavs vīrs necenšas situāciju atrisināt, bet cenšas tev vēl vairāk nodarīt pāri ar vārdiem.
Viņš atceras tavas visneglītākās rīcības un cenšas ar to palīdzību izdarīt uz tevi spiedienu.

2. Vīrs liek tev domāt, ka tieši tu esi vainīga visās viņa nelaimēs. Pārliekot atbildību par savām kļūdām uz tevi, viņš cenšas aizsargāties.

3. Tiklīdz viņa dzīvē notiek jebkāda nepatikšanas, viņš uzreiz ķeras pie alkohola, cigaretēm vai kaut kā vēl sliktāka.
Tāda bēgšana no problēmām tā vietā, lai tās atrisinātu, liecina par ārkārtīgi nenobriedušu uzvedību.

4. Viņš cenšas pierādīt, ka tu runāji vai darīji kaut kādas lietas, ko patiesībā neesi darījusi. Viņš visādos veidos cenšas pierādīt, ka tieši tu esi sajukusi prātā un nevari atcerēties acīmredzamas lietas.  Un ar laiku tu sāc viņam ticēt.

5. Vīrs uzvedas tā, it kā tu neeksistētu. Piemēram, pārstāj atbildēt uz zvaniem un īsziņām. Vairāk nestāsta, kur iet, kad atnāks, lai arī jūs dzīvojat kopā.

6. Vīrs krasi atsakās lūgt piedošanu. Viņam vienkāršāk ir izdomāt tūkstošiem attaisnojumus savām rīcībām, nekā atzīt to, ka viņam nav bijusi taisnība.

7. Vienīgais veids, kā viņš risina problēmas – tā ir vardarbība. Viņš var saķert tevi aiz rokas, sakliegt, ar dūri uzsist pa sienu. Blakus viņam tu nejūties drošībā. Tu baidies pēc strīda vīram vispār kaut ko teikt.

Vīra un sievas strīdam ir jābūt kā problēmas atrisinājumam. Vēlams, lai tas notiek salīdzinoši mierīgi un lai katrs uzklausītu sarunu biedru argumentus.

Līdzsvaru ģimenē uzturēt ir grūti. Bieži vien sarežģījumi rodas tāpēc, ka tikai viena puse cenšas radīt harmoniju, bet otra tajā nepiedalās.

Attiecībās bieži vien rodas krīzes, kuru laikā laulība var izjukt.

Vissvarīgākais ir neatgrūst otru, bet gan cauri visām grūtībām iziet kopā. Tieši tādi brīži pa īstam norūda attiecības.

avots: prikolno.cc

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru