Indiāņu horoskops – uzzini daudz jauna par sevi pēc datuma kurā esi dzimis un sava totēma dzīvnieka

Cilvēka raksturs ir atkarīgs no daudziem mainīgiem lielumiem, tāpēc ir gandrīz neiespējami paredzēt, kāds būs gaidāmais bērns.

Saskaņā ar seno indiāņu uzskatiem, ikvienā no mums ir kāds totēma dzīvnieks, kas mūs gan pasargā, gan koriģē mūsu vājās un stiprās īpašības.

Savu patronu var atpazīt pēc dzimšanas datuma. Gads ir sadalīts 12 periodos, no kuriem katrs atbilst konkrētam dzīvniekam.

Totēma dzīvnieku stiprās un vājās puses saskaņā ar indiāņu horoskopu.

 

Ūdrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šis ir ļoti gudrs dzīvnieks, kurš ātri iemācās, kā uzvesties jaunā situācijā. Viņš spēj nākt palīgā citiem, ja viņi ir nokļuvuši nelaimē. Savu tuvinieku labā viņš darīs visu iespējamo, parādot neticamu centību.

Lasi arī: Andžela Perla nosauc zodiaka zīmes, kurām 2022. gads būs izšķirošs turpmākai dzīvei un liktenim

Bet ļaunprātīgi izmantot viņa izturību nevajag. Ūdrs spēj vienā mirklī pateikt “stop” un noslēgties sevī, atstājot situāciju tādu, kāda tā ir.

 

Vilks (19. februāris – 20. marts)

Jutīgs totēma dzīvnieks, kas ir spējīgs lasīt emocijas. Vilks nežēlo mīlestību un rūpes, bet dod priekšroku nekļūt no kāda atkarīgs. Ar radiniekiem viņš šķitīs kā pūkains kaķēns, bet tajā pašā laikā visi saprot, ka tas tā tikai izskatās.

Ja viņu nodod, viņš ir spējīgs izšķirties par šausmīgu atriebību, jo apvainojumu neaizmirst un nepiedod.

 

Vanags (21. marts – 19. aprīlis)

Cilvēks, kurš dzimis Vanaga aizbilniecībā, parādīs vanagam piemītošās īpašības – gudrību, pārliecību, mērķtiecību. Tas palīdz pārliecināt sevi un visus apkārtējos par to, ka visi labumi pieder viņiem nedalīti. Bet cilvēki ir priecīgi, ka viņiem ir tāds mentors, vadītājs, priekšnieks. Personīgās attiecībās Vanags var būt nesavtīgs un atvērts.

Bet, ja situācija ir viņiem nelabvēlīga, var gaidīt, ka viņi izrādīs egoismu, lepnumu un augstprātību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru