Kāda 47 gadus veca sieviete katru rītu dzēra siltu ūdeni ar kurkumu. Uzzini, kas notika pēc 12 mēnešiem!

Šis ir īsts stāsts par kādu 47 gadus vecu sievieti no Anglijas. Kad uzzināsiet par viņu, būsiet pārsteigti.

Kurkuma kļūst aizvien populārāka, un nav brīnums, jo šī garšviela tiešām rada brīnumus. Tajā ir ļoti daudz barības vielu, kas var ļoti labvēlīgi ietekmēt cilvēka organismu un veselību. Kurkumā ir arī ļoti daudz antioksidantu, kas novērš vai kavē novecošanās procesus, un tiem piemīt pretiekaisuma īpašības.

Lūk, piedāvājam iepazīties ar patiesus stāstu par kādu sievieti no Anglijas, kura katru rītu 12 mēnešu garumā no rītiem lietoja siltu ūdeni ar kurkumu. Šī sieviete ieguva patiesus labumus savai veselībai.

Lasi arī: Uzzinot, kāpēc kaimiņi vārīja riekstus, es izdarīju tieši to pašu… Šis līdzeklis ir veselu bagātību vērts

Viņai ir pārsteidzoši veselīgs Ph līmenis, jo kurkuma palīdzēja viņai to normalizēt, paralēli uzlabojot gremošanas trakta darbību. Taču pats pārsteidzošākais ir tas, ka viņa pilnībā atbrīvojās no artrīta simptomiem, galvassāpēm un gremošanas trakta problēmām.

Tas viss tikai tādēļ, ka viņa nolēma katru rītu 12 mēnešu garumā dzert glāzi ūdens ar kurkumu. Ja katru rītu dzersiet šādu maisījumu, savas veselības labā iegūsiet šo:

 

Uzlabosiet sirds veselību

Kurkuma samazina asinsvados esošos nosēdumus, novēršos trombu attīstību. 2011. gadā veiktajos pētījumos tika pierādīts, ka lietojot kurkumu tikai trīs nedēļas pēc kārtas var krasi uzlabot sirds veselību.

 

Novērš otrā tipa cukura diabēta veidošanos

Auburnas Universitātē 2009. gadā tika veikts pētījums, kas pierādīja, ka šī unikālā garšviela palīdz gan ārstēt, gan novērts cukura diabēta rašanos.

 

Padara sārmaināku vidi organismā

Kurkuma ir ļoti spēcīgs sārmains līdzeklis, kas organismā rada vēža attīstībai nelabvēlīgu vidi.

 

Aizsargā jūsu smadzenes

Kurkuma kontrolē to hormonu veidošanos smadzenēs, kas ir vainīgi pie Alcheimera un demences iegūšanās. Tādā veidā tiek kontrolēts smadzeņu stāvoklis un uzturētas visas funkcijas normas robežās.

 

Cīnās pret iekaisumiem

Vairāku slimību iemesls ir tieši iekaisums. Kurkuma kārtējo reizi dodas palīgā, lai risinātu šo problēmu, palīdzot organismam cīnīties pret dažādiem iekaisumiem un uzturēt to veselu.

 

 

Novērš vēža veidošanos

Kurkuma var veiksmīgi novērst vēža šūnu veidošanos, jo šī garšviela ir ļoti spēcīgs antioksidants.

 

Atvieglo artrīta simptomus

Pētījumos tika pierādīts, ka kurkuma ir tik pat iedarbīga, kā jebkuri nesteroīdie pretiekaisuma līdzekļi. Izrādās, ka kurkuma var iedarboties pat daudz labāk par diklofēnu, ja nepieciešams noņemt sāpes un pietūkumu.

 

Uzlabo gremošana trakta darbību

Zinātnieki apgalvo, ka regulāra kurkuma lietošana uzturā var uzlabot gremošanas trakta darbību.

 

Aizsargā aknas

Kukruma veicina pareizu žultspūšļa darbību, pasargā aknas no bīstamām toksīnu ietekmēm, kā arī ļoti veiksmīgi spēj atjaunot bojātās aknu šūnas.

Lasi arī: Uzzinot, kāpēc kaimiņi vārīja riekstus, es izdarīju tieši to pašu… Šis līdzeklis ir veselu bagātību vērts

 

Palēnina novecošanos un paildzina mūžu

Kurkuma veiksmīgi spēj iznīcināt brīvos radikāļus, novēršot arī jau iepriekš pieminētos iekaisumus, tādā veidā palēninot novecošanās procesus.

 

Lūk, kā jāpagatavo šis  līdzeklis:

Vienā glāzē verdoša ūdens pievienojiet klāt vienu tējkaroti kurkuma, kā arī šķipsniņu maltu melno piparu, visu kārtīgi samaisiet. Dzērienu ieteicams lietot siltu.

 

Pastāstiet par kurkumu arī saviem draugiem!

avots: zacep.com

 

Arī interesanti: Pavļuts atklāti runā par tuvojošo Covid-19 vilni un sertifikātiem

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru