Kādas bikses nevajadzētu nēsāt sievietēm pēc 50 un kāpēc (+FOTO)

Kā stiliste, es bieži ievēroju vienu un to pašu kļūsu. Sievietes pēc 40 nepareizi izvēlās bikses, sabojā savu tēlu, izskatās smieklīgas vai vecākas. Lai kopējais tēls būtu pievilcīgs un izskatītos gana stilīgi, lūk, daži piemēri.

Novecojusi klasika

Manuprāt, nekas sievieti nepadara vecāku kā vecas klasikas nesāšana. Tas nekavējoties norādīs ne tikai uz jūsu vecumu, bet arī uz tā fona zaudēsiet moderno piesitienu.

Pārāk apspīlētas bikses

Ar vecumu sievietes figūra mainās un, uzvelot pārāk apspīlētas bikses, pārāk daudz uzmanības krīt uz nelīdzenumiem un gurniem. Turklāt, jo vecākas paliekam, jo vairāk novērtējam komfortu.

Lasi vēl: Kā viena un tā pati kleita izskatās uz dažāda tipa figūrām. Piemēri (+FOTO)

Džinsi, kas neatbilst vecumam

Zemas kvalitātes džinsi no ķīniešu veikaliem. Visbiežāk tiem ir ne tikai ārkārtīgi slikta kvalitāte, bet arī fasons. Labāk iegādājieties vienus kvalitatīvus džinsus, nevis kaudzi ar lētajiem.

Saplēstas bikses. Diemžēl, rodas sajūta, ka sieviete virs 40 saplēstās džinsās, sākusi spēlēt neveiksmīgu spēli, lai atkal pārvērstos par pusaudzi. Labāk, lai saplēstas džinsas nēsā skolnieces un studentes!

Ar spilgtu apdruku

Protams, ir reizes, kad gribas ko traku, tomēr iesaku šādas biskses nenēsāt sievietēm ar platiem gurniem.

Ādas bikses

Ādas vai ādas imitācijas bikses izskatās diezgan vulgāri. Un nav pat runa par materiāla vai piegriezuma kvalitāti. Šis apģērba gabals nepiestāv nevienai elegantai sievietei.

Ko izvēlēties?

Ja vēlaties nēsāt klasiku, tad nekautrējieties nēsāt dāžāda garuma bikses, kas sašaurinās apakšā vai ir vienkāršī taisnas. Tāpat jums lieliski piestāvēs brīvi griezumi, tas ne tikai paslēps trūkumus, bet arīdzan būs ērts. Džinsiem izvēlieties vienkāršas, minimālas un gaumīgas krāsas. Vispiemērotākie būs džinsi ar paaugstinātu jostas vietu, kā arī izvairieties no izteiktām gurnu kabatām.

Neformāliem izgājieniem lieliskas būs “casual” džinsas.

Lasi vēl: Kā matiem piešķirt apjomu: stilista-friziera padomi

Spread the love

Pievienot komentāru