Kādas ģenētiskās īpašības bērni manto no mammas, un kādas – no tēta

5. Topošā mazuļa dzimums.

Prognozēt topošā mazuļa dzimumu ir iespējams, izpētot tēva dzimtas koku. Ja spermai ir X hromosoma, tad savienojumā ar mammas X hromosomu pasaulē nāks sieviešu dzimtas bērniņš (meitenīte)/ Ja spermā ir ielikta Y hromosoma – piedzims vīriešu dzimtes bērniņš (puika). Zinātnieki izsaka pieņēmumu, ka pagaidām zinātniski neatklātais gēns atbild par X un Y hromosomu izvietojumu vecāka spermā.

6. Topošā mazuļa acu krāsa.

Tā kā vīrieša gēni dominē pār sievietes gēniem, visbiežāk sejas vaibsti un acu krāsa būs tāda, kāda ir bērna tēvam.

7. Topošā mazuļa augums.

Mazuļa augums ir atkarīgs no tēva gēniem. Gariem tēviem parasti piedzimst tāda paša garuma bērni.

Kā ar intelekta līmeni? Tiksim skaidrībā arī par šo jautājumu.

Intelekta līmenis no tēva uz vīriešu dzimtes bērnu (dēlu) netiek diemžēl nodots. Vienkāršiem vārdiem runājot, ja tēvs ir ģeniāls cilvēks, tad viņa dēls garantēti nemantos tēva lieliskos gēnus.

Tēva idiotisms netiek nodots (par laimi) tālāk viņa vīriešu dzimtes bērnam (dēlam). Ja tēvs, kā saka, nav apveltīts ar spožu prātu, tad viņa dēls būs ar savādāku prāta attīstības līmeni. Un tas ir labi.

Intelekta līmeni no tēva ģenētiski var mantot tikai sieviešu dzimtes pēctecis (meita). Bet tikai pa pusei.

Vīriešu dzimtes bērns intelekta līmeni var mantot tikai no mātes, kura to ir mantojusi no sava tēva.

Ģēnija sieviešu dzimtes bērns (meita) būs tieši uz pusi tik gudra, kā viņas tēvs, bet viņas dēls būs ģēnijs. Ja tēvs nav īpaši gudrs, tad meita būs par divām reizēm mazāk dumja, nekā viņas tēvs.

Lūk, kāpēc sieviešu-ģēniju ir tikpat maz, cik pilnīgu idiošu. Toties ģeniālu vīriešu un dumju vīriešu gan ir samērā daudz.

Secinājumi vīriešiem:

Lai noteiktu jūsu vīriešu dzimtes bērna (dēla) intelektuālās spējas, paskatieties uz savas sievas tēvu (ja viņš ir profesors, tad jūsu dēls satrieks jūs ar brīnišķīgām prāta spējām).

Jūsu sieviešu dzimtes bērns (meita) var mantot vien 50 % no jūsu intelekta. Bet arī tieši tikpat daudz muļķības, kas piemīt jums, viņa arī paņems sev. Pēc intelekta līmeņa meita būs līdzīga jums. Bet viņas vīriešu dzimtas bērns, tas ir, dēls, mantos visas jūsu prāta spējas. Ja gribat, lai jums ir gudri pēcnācēji – lūdzieties par mazdēlu no savas mīļotās meitas.

Jūsu intelektuālās iespējas ir mantotas no mātes, bet precīzāk – no vectēva (viņas tēva).

Secinājumi sievietēm:

  1. Jūsu vīriešu dzimtes bērns (dēls) pēc intelektuālā līmeņa ir neparasti līdzīgs jūsu tēvam, un pārmest viņam ar tādiem vārdiem: “tu esi tikpat stulbs, kā tavs papiņš” – nepavisam nav pareizi. Ir jāsaka: “tu esi tikpat dumjš, kā tavs vectēvs”.

  2. Jūsu sieviešu dzimtas bērnam (meitai) būs tāds pats intelekts, kā viņas tēvam. Viņas vīriešu dzimtes bērni (dēli) būs precīzas jūsu vīra kopijas.

Kā redzat, ir pilnīgi iespējams paredzēt jūsu topošā bērna intelektuālās spējas un ārējo izskatu. Ģenētikas pamatu zināšanas šajā lietā arī palīdzēs. Galvenais ir zināt, kāds tieši būs bērna dzimums.

avots: vranya.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru