2019. gada oktobris būs sarežģīts šīm 4 Zodiaka zīmēm: vēsta Pāvels Globa

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa ir nosaucis Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem 2019. gada oktobris būs sarežģīts un pat depresīvs mēnesis.

Vērsis

Vēršiem šis mēnesis nesīs globāla rakstura problēmas, kas pirmām kārtām attieksies uz ģimenes attiecībām. Astrologs iesaka pacensties atrisināt situāciju privātajā frontē, un galvenais šajā – nereaģēt agresīvi uz savas otrās pusītes darbībām. Oktobrī jums ir jāsaprot, ko jūs vēlaties no dzīves, un tas jāapspriež ar tuviniekiem.

LASI VĒL: Vangas pareģojums trīm veiksmīgākajām horoskopu zīmēm!

Lauva

Neparasts periods 2019. gada oktobrī sagaidāms Lauvām. Otrais rudens mēnesis, pēc Pāvela Globas domām, kļūs par vienu no smagākajiem gadā šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem, turklāt problēmas skars pirmām kārtām viņu tuviniekus. Nepatikšanas sagaidāmas darbā, tāpēc astrologs iesaka pacietīgi pārdzīvot “slikto laiku”.

Jaunava

Jaunavas 2019. gada oktobrī riskē pazaudēt savu partneri. Astrologs prognozē viņām problēmas privātajā dzīvē un norāda uz nepieciešamību mācīties piekāpties, lai neizjauktu savu dzīvi. Pretējā gadījumā sagaidāms spēku zudums un depresijas.

LASI VĒL: Trīs Astroloģiski saderīgākās horoskopa zīmes, kam ir paredzama laba laulības dzīve, vai Tu esi šajā saraksā?

Ūdensvīrs

Ūdensvīri 2019. gada oktobrī pārdzīvos nopietnu depresiju un melanholijas lēkmes. Viņi sajutīs spēku zudumu un vētrainu aizkaitināmību. Šajā laikā labāk atteikties no svarīgu jautājumu risināšanas un vairāk atpūsties, iesaka Pāvels Globa.

avots: esotericblog.ru

Spread the love

Pievienot komentāru