Kādēļ ir ĻOTI svarīgi gulēt no 1 – 3 naktī?

Kas ir saprātīgs dienas ritms? Tā ir ikdienas dzīve un tās plānošana, kas iet roku rokā ar laiku.

Ne velti dabā ir iekārtots tā, ka pa dienu tiek strādāts, naktī gulēts, no rītiem gribas vienu, pa dienu citu, bet vakarā jau pavisam ko citu. Tas viss ir saistīts ar planētu iedarbību. Saule sniedz organisma funkciju aktivizēšanu un spēku dienā kaut ko darīt, bet Mēness sniedz atslābināšanos un spēju atpūsties. Saules iedarbība nesniedz cilvēka organismam spēju pilnvērtīgi atpūsties, bet Mēness iedarbība traucē cilvēkam pilnvērtīgi darboties, netraumējot viņa psihi.

Lasi vēl: Lietas ko nedrīkst pasūtīt Aliexpress.com
No vieniem līdz trijiem naktī ir ārkārtīgi svarīgi, ka cilvēks guļ, pretējā gadījumā tiks ievērojami traucētas cilvēka emocionālās spējas. Iespējamās sekas – pārmērīga aizkaitināmība, agresivitāte un antagonisms. Šo emocionālo traucējumu gadījumā ar laiku var sākties histērijas lēkmes. Vēl vēlāk var rasties arī maniakālā jeb bipolārās depresijas psihoze, tas nozīmē, ka cilvēks kādu laiku ir pārlieku satraukts, bet jau pēc neilga brīža ieslīgst dziļā depresijā. Pamazām palēninās pasaules uztvere caur dzirdi, redzi, ožu un tausti, tāpat tiek traucēti arī garšas receptori.
Tā kā cilvēka vēlmēm piemīt ārkārtīgi liels spēks, tad savas dzīves mainīšana ir patiešām iespējama. Ja ir vēlme, tad ir arī iespēja mainīt savu dienas ritmu un cilvēkam tiek sniegta iespēja visu uzlabot. Ja jums ir gana daudz spēka saņemties, lai kaut ko mainītu, visu ir iespējams mainīt uz labo pusi.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru