Kādi globāli notikumi notiks dažādu zodiaka zīmju dzīvē tuvāko 2,5 gadu laikā

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem ļoti svarīgs laiks. Iespējama domāšanas un attieksmes pret garīgajām vērtībām transformācija. Ja rīkosies godīgi, cēli, tad veiksme tev uzsmaidīs visās jomās. Pretējā gadījumā nevar izvairīties no nepatīkamām situācijām. Attiecības ar ģimeni un draugiem var pasliktināties. Rūpējieties par iegurni un gurniem.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem šajā periodā jānodarbojas ar fiziskās un garīgās veselības stiprināšanu. Tavā dzīvē notiks ļoti daudz notikumu laikā, kad apziņa piedzīvos īstu transformāciju, un tu būsi nocietināts. Jūsu personīgās attiecības pēdējā laikā ir pasliktinājušās, un nākamo divarpus gadu laikā tās var apstāties pavisam.

Šī krīze neļaus jums augt profesionāli un ieliks jūsu sirdī apātiju. Vienlaikus šis ir labs periods materiālo jautājumu risināšanai, jo īpaši mantojuma jautājumu risināšanai. Ir svarīgi veikt garīgās prakses, lai atjaunotu enerģiju.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Ļvovas dzīvē notiks liktenīgi notikumi, kas ietekmēs, pirmkārt, personiskās attiecības. Neiztiks arī bez pārmaiņām profesionālajā jomā.

Fakts ir tāds, ka šajā laikā jūs izjutīsit spiedienu gan no otrās puses, gan no kolēģiem. Tas tev nepavisam nepatiks, un tu ierosināsi visu attiecību pārtraukšanu. Jūs neļausit nevienam ar jums manipulēt. Rūpējieties par savu mugurkaulu.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šis ir ideāls laiks, lai pārietu uz jaunu darbplūsmu. Īpašus panākumus nesīs cilvēku apkalpošanas sfēras. Jums būs ļoti smagi jāstrādā, taču rezultāti un finansiālā sastāvdaļa jūs galu galā ļoti iepriecinās.

Izvairieties no pārmērīga darba un atrodiet laiku atpūtai. Nākamo divu gadu laikā neņemiet kredītus un hipotēkas. Tos atdot būs ļoti grūti. Rūpējieties par savu vēderu. Atveseļoties palīdzēs masāžas un psihoterapija, kā arī garīgās prakses. Šajā laikā ir ļoti svarīgi ēst pareizi un regulāri gulēt.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem pienācis laiks uzsākt savus projektus, atvērt biznesu. Tomēr esi uzmanīgs ar naudu, neieguldi to apšaubāmos gadījumos.

Var būt jautājums par pārcelšanos vai nekustamā īpašuma iegādi. Nav īstais laiks ģimenes papildināšanai. Rūpējieties par aknām un kuņģi. Iesaistīties garīgās praksēs, garīgumā, mantru lasīšanā.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpionu dzīvē ir sācies brīnišķīgs periods, lai risinātu nekustamo īpašumu jautājumus un citus sadzīves darbus. Varat sākt remontdarbus vai paplašināt savu dzīves telpu. Rūpējieties par harmoniskām attiecībām ar ģimeni un draugiem.

Nākamie divi gadi jums būs emocionāli nestabili, un jums ir smagi jāstrādā pie sevis un jāmēģina sevi kontrolēt. Rūpējieties par saviem nerviem un plaušām.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem lielisks periods, kad var un vajag pārvērst savas pārdrošākās idejas un projektus realitātē. Sazinieties vairāk, satieciet noderīgus cilvēkus.

Nesēdi uz vietas, attīsti un pilnveido sevi, praktizē radošumu un pārdošanu. Ir svarīgi nodarboties ar sportu un garīgām praksēm. Harmonizējiet attiecības ģimenē. Rūpējieties par plaušām, kaklu un rokām.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Darbaholiķiem Mežāžiem pūles nesīs izcilus rezultātus un ilgi gaidītos augļus. Iesaistieties savu oratora prasmju pilnveidošanā un profesionālajā attīstībā.

Ieteicamā organisma attīrīšana, cīņa ar lieko svaru, pareizs uzturs un labs miegs. Rūpējieties par savām acīm un kaklu.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Nākamie divi gadi būs lielu pārmaiņu laiks. Iespējama sevis ierobežošana, un tas ievērojami sabojās jūsu garastāvokli. Tomēr jūs atradīsit veidus, kā būt laimīgam. Ir nepieciešams sakārtot savas personīgās attiecības kvalitatīvi jaunā līmenī.

Rūpējieties par savu fizisko un psihoemocionālo veselību. Nodarbojieties ar sportu un garīgām praksēm. Būtu jauki dzert vitamīnus. Rūpējieties par savu galvu un mugurkaulu.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm periods nav viegls. Var būt piespiedu ierobežojumi, kas saistīti ar jūsu veselības stāvokli. Nodarbojies ar meditāciju, jogu, biodinamiku. Labvēlīgs periods ārzemju ceļojumiem.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru