Kādi globāli notikumi notiks dažādu zodiaka zīmju dzīvē tuvāko 2,5 gadu laikā

2022. gada 29. aprīlī Saturns iegāja Ūdensvīra zvaigznājā. Šajā stāvoklī šī planēta paliks nākamos 2,5 gadus.

Pēc astroloģes Marijas Sopoļnovas domām, šīs planētas ietekmi Ūdensvīrā izjutīs visas zodiaka zīmes bez izņēmuma. Ko sagatavot zodiaka apļa pārstāvjiem laika posmā no 2022. līdz 2025. gadam, noskaidroja dzentlmenis.com žurnālisti.

 

Smags un spēcīgs Saturns Ūdensvīrā

Saturns ir milzīga, smaga un spēcīga planēta, kuras kustība ir daudz lēnāka nekā jebkurai citai planētai. Tas ir globāls, bet pamazām ietekmē cilvēku un viņa dzīvi.

Astrologs kā piemēru minēja šīs planētas klātbūtni Mežāzī kopš 2020. gada janvāra, un tas kļuva par fonu dažādām kardinālām pārmaiņām. Grūti bija arī 1990.-1992.gads ar saviem pavērsieniem.

Ja runājam par planētas ietekmi Ūdensvīra pozīcijā tieši uz cilvēku, tad jāgaida pārmaiņas ārējā dzīvē – profesionālajā attīstībā un pašrealizēšanā.

Nākamie pāris gadi būs karmisko mācību laiks, pārbaudījumi, vēlme kaut ko mainīt. Būs tik daudz izmaiņu un centienu uzlabot visu apkārtējo, ka tās kļūs par pamatu jaunu tehnoloģiju, izgudrojumu un citu globālu ietekmju rašanās brīdim. Tajā pašā laikā cilvēkiem ceļā nāksies lauzt un mainīt savus plānus par labu jaunām un svarīgākām prioritātēm.

Saturna laiks Ūdensvīrā ir ideāls, lai apvienotu līdzīgi domājošus cilvēkus vienam lielam kopīgam mērķim. Esiet godīgs, disciplinēts, iemācieties pieņemt notiekošo.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam nākamie divarpus gadi būs ļoti pozitīvi. Domājiet par savu biznesu, sāciet savu biznesu. Tā rezultātā jūs iegūsit izcilus rezultātus un uzlabosiet savas prasmes. Vislabāk strādāt komandā, domubiedru kolektīvā. Iespējama attiecību pasliktināšanās ar tuviniekiem. Ciktāl tas attiecas uz veselību, jums vajadzētu rūpēties par kājām.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis iegūs lieliskas iespējas profesionālai pašrealizācijai. Pielieciet visas pūles, lai attīstītu savu karjeru un virzītos uz priekšu savu mērķu virzienā.

Ja jums nepatīk jūsu pašreizējais darbs, varat to mainīt. Jums nevajadzētu sēdēt dīkā. Turklāt esi gatavs vairākām nepatīkamām situācijām saskarsmē ar priekšniekiem vai partneriem. Mēģiniet harmonizēt attiecības ģimenē. Saglabājiet savus ceļus.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru