Kāds ir tavs ātrākais ceļš uz bagātību pēc tavas zodiaka zīmes – plašs psihologu un astrologu pētījums

Vērsis: tieksme uz pārmērīgu izdabāšanu

53% Vēršu cīnās ar finansēm, viņi ir ceturtā Zodiaka zīme, kurai ir sarežģītas attiecības ar naudu.

Tikai 38% aptaujāto ir vairāk nekā 10 tūkstošu eiro uzkrājumi, kas liecina par viņu mīlestību uz labu dzīvi.

Astrologi saka: “Tā kā Vērsim ir spēcīga mīlestība pret visu, kas ir dārgs, krāšņs un spīdīgs, taupīt ir kaut kas, kas viņiem jāiemācās.”

Ja viņi nebūs uzmanīgāki savos tēriņos, vēlme pēc labas dzīves un dārgu lietu iegāde var būt liels šķērslis uzkrājumu veidošanai. Viņiem vajadzētu divreiz pārdomāt tēriņus un rūpīgi analizēt pirkumus, nevis apmierināt savas impulsīvās vēlmes.

 

Dvīņi: pakļauti finanšu riskiem

Pazīstami ar savu neparedzamību un impulsivitāti, Dvīņi uzņemas vislielāko finansiālo risku. 43% Dvīņu atzinuši, ka viņiem ir finansiālas grūtības, kas galvenokārt skaidrojams ar to, ka 62% pirms mēneša beigām iztērē vairāk nekā pusi no algas.

Astrologi saka: “Dvīņiem patīk doties piedzīvojumos un viņi dod priekšroku uztraukumam, nevis drošībai, un nauda ir šī lielā piedzīvojuma neatņemama sastāvdaļa.”

Viņu harizmātiskā un spontānā personība noteikti var traucēt uzkrājumu veidošanai bankas kontā. Neskatoties uz to, Dvīņi smagi strādās, lai dzīvotu labāku dzīvi, jo nauda paver durvis uz nākamo spilgto pieredzi.

 

Vēzis: nevar izvairīties no kārdinājuma

Vēži nav atbildīgi par savu naudu un nevar pretoties kārdinājumiem. Līdz ar to nedaudz mazāk kā pusei Vēžu ir uzkrājumi un tie reizina savus līdzekļus.

Astrologi saka: “Vēžiem ir grūti kontrolēt savas finanses, jo jaunu apģērbu vilinājums, iešana krogā vai jaunākie sīkrīki ir pārāk spēcīga, lai pateiktu nē un ieliktu naudu bankas kontā.”

Vēži mīl naudu un mantu, tāpēc budžeta uzturēšana ir viņu finansiālās drošības atslēga. Kad viņi sāks strādāt pie savu finanšu uzlabošanas, viņiem, protams, būs iespēja pelnīt un paturēt naudu.

 

Lauva: var uzkrāt naudu

Ir zināms, ka Lauvas ļoti uzmanīgi izturas pret savu naudu, tāpēc tikai katrs trešais Lauvas piedzīvo finansiālas grūtības. Tomēr viņi mēdz mīlēt labo dzīvi, dažreiz viņiem patīk izklaidēties, tāpēc 35% sevi identificēja kā impulsīvus pircējus.

Astrologi saka: “Lauvas ļoti uzmanīgi izturas pret savu naudu. Tā kā viņiem patīk baudīt jaukas lietas, viņi atliek savus ietaupījumus, lai apmierinātu šīs vajadzības nākotnē. Lauvas, kas ir neticami apņēmīgas pēc dabas, zina, ko vēlas, un viņiem ir pārliecība, lai sasniegtu savus finansiālos mērķus.

Šo apņēmību veicina viņu neatvairāmais optimisms, un Lauvām ir neticami viegli dzīvot sev vēlamo dzīvi ar saviem labi nopelnītajiem ietaupījumiem.

 

Jaunava: pavairo savus uzkrājumus

Pazīmes liecina, ka zīme, kas vislabāk palielina savus ietaupījumus, ir Jaunava. Viņi ir pazīstami kā analītiski un praktiski, taču tas ne vienmēr attiecas uz viņu naudas ieradumiem. Apmēram 43% Jaunavu pirms nākamās algas dienas iztērē vairāk nekā pusi no savas algas, bet 39% – overdraftu.

Astrologi saka: “Jaunavas saprātīgi izturas pret naudu, kas padara viņas par vienu no labākajām zīmēm finanšu uzkrāšanai, taču viņām patīk arī tērēt, jo Merkurs ir viņu valdošā planēta.

Jaunavām mēdz būt izsmalcināta gaume, tāpēc taupīšana viņu dzīvē ne vienmēr ir klāt, tomēr, runājot par galējībām, viņām ir iespēja izmantot gudru uzkrājumu plānu, lai palīdzētu sev ilgtermiņā.

 

Svari: Nedzīvo savu iespēju robežās

Svariem patīk dzīvot pāri saviem līdzekļiem, par ko liecina fakts, ka 74% no viņiem līdz nākamajai algai iztērē vairāk nekā pusi algas. Kad viņiem kaut kas patīk, Svari divreiz nedomā, vai viņiem tas ir vajadzīgs vai nē. Viņi to vienkārši nopērk, kas bieži vien atstāj viņu bankas kontu bēdīgā stāvoklī.

Astrologi saka: “Svariem patīk tērēt, tērēt, tērēt, un tas viņiem vēlāk var novest pie nepatikšanām, tāpēc pārbaudot, ko viņi pērk un vai viņiem tas tiešām ir nepieciešams, var patiešām palīdzēt.”

Finansiāla atvieglojuma sajūta var sniegt Svariem pacilātības un svētlaimes sajūtu, taču viņi bieži to neievēro un aizmirst, cik tas ir svarīgi.

 

Skorpions: slikti tērē ikmēneša budžetu

Tā kā 43% Skorpionu uzkrājumi ir mazāki par 10 000 eiro un 43% tikai saņem ikmēneša algu, ir skaidrs, ka viņi ir tālu no labākā budžeta plānošanas.

Parasti viņu intuitīvā daba palīdz izdzīvot, bet naudas gadījumā tas tā nav.

Astrologi saka: “Skorpioniem dzīvē palīdz intuitīvā daba, taču, tā kā viņiem patīk grezni tērēt, nauda viņiem neklājas tik viegli. Ir zināms, ka Skorpioni mēdz būt diezgan slepeni, it īpaši, ja runa ir par naudu, tāpēc ir ļoti iespējams, ka viņi savas finanses paturēs slepenībā.

Viņi mēdz neatklāt savu pašreizējo finansiālo situāciju un uzkrājumus sava noslēpumainā rakstura dēļ, un, visticamāk, viņiem joprojām ir kāda slepena naudas krātuve lietainai dienai.

 

Strēlnieks: liela bankrota iespējamība

Neskatoties uz to, ka Strēlnieki ir pazīstami ar savu smago darbu, 45% Strēlnieku neklājas labi ar naudu. Viņu lielākā problēma ir nespēja katru mēnesi saglabāt vairāk nekā pusi no algas.

Astrologi saka: “Strēlniekiem patīk piedzīvojumi un viņi ir ļoti zinātkāri, kas viņus var aizvest nepareizā virzienā naudas jautājumā. Viņu cīņa par naudas saglabāšanu visbiežāk beidzas ar neveiksmi, jo viņiem ir grūti pateikt nē.

Dāsnuma izrādīšana Strēlniekiem ir pašsaprotama, taču tā var viegli novest pie pārtērēšanas un apmulsuma mēneša beigās, taču noteikti palīdz citos dzīves aspektos ārpus finansēm.

 

Mežāzis: pieturēsies pie budžeta

Naudas jautājumā Mežāži ir pragmatiski, tāpēc tikai 35% aptaujāto ir finansiālas grūtības. Apmēram 67% ir vairāk nekā 10 000 eiro uzkrājumi, kas liecina, ka Mežāži ir disciplinēti attiecībā uz finanšu mērķu sasniegšanu.

Astrologi saka: “Mežāži sava pragmatiskā rakstura dēļ neticami labi spēj uzturēt finanses ideālā stāvoklī. Neatkarīgi no tā, cik ļoti viņiem patiktu dažas lietas, viņi var pretoties kārdinājumiem, jo ​​ir praktiski un ambiciozi; vienmēr uzstādiet savus finanšu mērķus un izstrādājiet praktisku plānu to sasniegšanai.

Viņi domā ārpus rāmjiem un vienmēr redz gala mērķi, zinot, kā ekonomiski samazināt stūrus, dzīvojot savu labāko dzīvi.

 

Ūdensvīri: visneizlēmīgākie ar savu naudu

Aptuveni 66% aptaujāto respondentu uzskata sevi par impulsīviem pircējiem, un gandrīz 4 no 10 bankas kontā ir overdrafts.

Astrologi saka: “Ūdensvīriem ir tendence smagi strādāt, jo viņiem piemīt dabiskas uzņēmējdarbības īpašības. Tomēr tas, ka viņiem ir iespēja viegli piesaistīt naudu, var izraisīt spontanitāti un lielus tēriņus.

Savu saistību ar naudu izpratne un atzīšana ir lielisks pirmais solis, jo tas var palīdzēt viņiem pārdomāt savu viedokli un pieņemt lēmumus par to, kur tērēt savu naudu.

 

Zivis: labākais rezultāts finanšu vadībā

Tikai 32% Zivju apgalvo, ka viņiem ir finansiālas grūtības. Un 3 no 4 Zivīm ir ietaupījumi vairāk nekā 10 000 eiro, un tikai 38% dzīvo no algas līdz algai.

Runājot par naudas tērēšanu, Zivis ir nesavtīgas un vienmēr izvirza citu cilvēku vajadzības augstāk par savām.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras gaida pozitīvas pārmaiņas 2022. gada maija pirmajā pusē: Pāvela Globa prognoze

Astrologi saka: “Neskatoties uz savu iespaidojamo dabu, Zivis ieņem pirmo vietu starp zīmēm, kas prot kontrolēt savas finanses. Pēc dabas viņi zina, kā vislabāk ietaupīt naudu, kad ir laiks ietaupīt un kad tērēt.

Ar Zivīm iedzimto jūtīgumu viņu nesavtība izpaužas viņu monetārajā praksē – tērējot nedaudz naudas kārumiem un luksusa precēm sev.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru