Financial Times atklājis jaunu informāciju par Putina nostāju Ukrainas kara jautājumā – viņa domas tagad esot mainījušās

Ar jaunu informāciju saistībā par Krievijas prezidenta Vladimira Putina nostāju Ukrainas kara jautājumā klajā nācis ietekmīgais laikraksts Financial Times, kas savā portālā publicējis materiālu par šobrīd aktuālo šajā jautājumā. 

Vladimirs Putins ir zaudējis interesi par diplomātiskajiem centieniem izbeigt karu ar Ukrainu un tā vietā, šķiet, ir gatavs sagrābt pēc iespējas vairāk teritorijas, liecina trīs cilvēki, kas informēti par sarunām ar Krievijas prezidentu.

Putins, kurš esot nopietni apsvēris miera līgumu ar Ukrainu pēc tam, kad Krievija pagājušajā mēnesī cieta neveiksmes kaujas laukā, cilvēkiem, kas bija iesaistīti mēģinājumos izbeigt konfliktu, sacījis, ka tagad neredz izredzes panākt izlīgumu, raksta FT.com. 

Putins patiesi tic muļķībām, ko dzird [Krievijas] televīzijā, un viņš vēlas gūt lielus panākumus,” sacīja kāds par sarunām.

Lai gan Maskava un Kijeva marta beigās sanāksmē Stambulā vienojās par savu pirmo sarunu projektu, tas apstājās pēc tam, kad Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis apsūdzēja Krieviju kara noziegumu izdarīšanā pret civiliedzīvotājiem tādās pilsētās kā Buča un Mariupole.

Putins sacīja, ka miera centieni ir “stupceļā” un ir sašutis pēc tam, kad Ukraina nogremdēja Krievijas Melnās jūras flotes vadošo kuģi “Moskva”, vēsta divi cilvēki.

Lasi arī: Kāds ir tavs ātrākais ceļš uz bagātību pēc tavas zodiaka zīmes – plašs psihologu un astrologu pētījums

“Bija cerība uz vienošanos. Putins gāja uz priekšu un atpakaļ. Viņam ir jāatrod veids, kā izkļūt no šī uzvarētāja godā,” sacīja viens no cilvēkiem.

Pēc “Moskva” nogrimšanas Putins bija pret parakstīšanu. [ . . . ] pēc tā viņš neizskatās pēc uzvarētāja, jo tas bija pazemojoši,” piebilda persona.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas gaidāms tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru