Kādu vīrieti jūs esat pelnījušas balstoties uz dzimšanas mēnesi

Ezotēriķi apgalvo, ka katrai sievietei , pēc dzimšanas mēneša esot savas ideāli piemērotais vīrietis. Balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi, jums būtu jāgaida šāds vīrietis!

 

Janvāris

Atrodiet sev kādu, kas spēj turēt līdzi jūsu ambīcijām un smagi strādājošajai cilvēka dabai. Jūs ejat un dabūjat to, kas jums vajadzīgs, tādēļ jums ir vajadzīgs kāds, kuru ne tikai netraucē jūsu sasniegumi un vēlme sasniegt vēl augstākas virsotnes, bet arī kāds, kas spēj turēt jums līdzās un vajadzīgā brīdī atbalstīt.

 

Februāris

Sagaidiet vīrieti, kas pret visu ir pacietīgs un zinātkārs, jo īpaši pret jums. Jūs esat ļoti neparedzams gars – vienā brīdī esat piedzīvojumu pilni un ugunīgi, bet jau nākamajā esat klusi un nosvērti.

Atrodiet kādu, kuram patīk visi jūsu personības aspekti – sākot ar jūsu gaišo pusi, un beidzot ar jūsu ievainojamo daļu, protams, ieskaitot arī visu, kas atrodas pa starpu

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2022: kuros gados dzimušos sagaida neticama veiksme Tīģera gadā

 

Marts

Sagaidiet tādu vīrieti, kas rūpēsies par jums tik pat daudz, kā jūs par viņu. Jūs esat tik godīgi, uzmanīgi un iejūtīgi, ka esat pelnījuši kādu, kas apbrīno un  dievina šīs jūsu īpašības, nevis izmanto tās.

Jūs esat pelnījuši kādu, kas jūsu vajadzības un vēlmes liek pirmajā vietā, pirms visām savām vajadzībām un vēlmēm.

 

Šķir otru lapu, lai izlasītu par pārējos mēnešos dzimušajām sievietēm 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru