Kaimiņi bija neizpratnē, kad nopirku vecu vagonu. Bet tagad viss ciems apskauž manu šiko dārza mājiņu, kuru izveidoju pats

Kā siltummateriāls tika izmantota parastā minerālvate. Lai uzstādītu siltumizolāciju, bija nepieciešams izveidot dubultās grīdas. Tad saimnieks pieskrūvēja pie otrā stāva koka karkasiem 9mm biezas OSB plāksnes.

Pēc pirmā stāva grīdas pabeigšanas, īpašnieks ķērās pie otrā stāva apdares. Vīrietis pastiprināja spāres ar statņiem. Augšējās daļas statnes ir piestiprinātas pie spārēm ar naglām otrā stāva grīdas apakšējā daļā. Tādējādi šīs statnes un spāres stingri tur grīdas, ko īpašnieks pārbaudīja ar kontrollēcienu otrajā stāvā.

Nākamais mājas uzlabošanas solis bija izveidot aizsardzību pret vēju un lietu. Īpašnieks izgatavoja frontona rāmi un aizklāja to ar OSB plāksnēm. Rezultātā pāris dienu laikā viņš nomainīja vagoniņa jumtu un apšuvumu.

Lasi vēl: Sāgas “Krēsla” galveno lomu atveidotāji šodien. Dažus pat pazīt nevar. ”Bellas” mati izskatās tik savādi!

Gofrētās plātnes vietā viss tika apšūts ar OSB plāksnēm un saimnieks pārvietoju logu no vagoniņa sānu sienas, kas tagad pavērās uz verandu. Viņš tur izveidoja virtuvi, un, pateicoties logam, gaismas bija daudz vairāk.

Šādus logus parasti izgatavo neatveramus, bet vīrietis pie katra ir piestiprinājis 3 eņģes, lai tad, ja ir nepieciešams, tos varētu atvērt no apakšas. Tāpēc verandā ir lieliska ventilācija.

Verandas grīda ir izgatavota no skujkoka, jo, salīdzinot cenas laminātam, linolejam un kokam, saimnieks kā izdevīgāko variantu izvēlējās pēdējo. Turklāt skujkoku grīdas pluss ir tas, ka grīda ir ļoti izturīga un novērš čīkstoņas parādīšanos.

Saimnieks stāsta, ka pat nedomāja, ka rezultātā izdosies iegūt tik foršu dārza mājiņu. Bet viņa azarts radīja lielisku rezultātu.

Kā jums šķiet, vai vajadzēja tērēt spēkus un laiku, lai pārvērstu vagoniņu par māju, vai arī šī ideja jums šķiet tīrā bērnu spēle?

Lūk galarezultāts:

 

Arī interesanti: Kāpēc vērts ēst ceptus ķiplokus? Uzzini, ko tie paveic diennakts laikā!

Spread the love

Pievienot komentāru