Kamēr sieviete bija stāvoklī, viņas draugs regulāri gulēja ar citām. Bet tu pat iedomāties nespēj, kā viņa atriebās nelietim!

“Bija jocīgi dzirdēt no viņas kaut ko tādu, jo šķita, ka viņa un Šons ir labās kaimiņattiecībās. Viņš bieži devās pie viņas pēc cigaretes un atnāca tikai pēc pusstundas. Bet viņš tāds bija. Viņš aiztraucās uz veikalu un atgriezās pēc stundas vai vēlāk, un vienmēr atrada kādu attaisnojumu. Es gribēju viņam ticēt, bet kaut kas mani darīja nemierīgu,” atceras Daniela.

Aptuveni tajā pašā laikā Danielas pašsajūta pasliktinājās – izrādījās, ka viņa ir stāvoklī, bet diemžēl piedzīvoja spontāno abortu. Tomēr pāris nepadevās, cenšoties iegūt vēl vienu bērniņu, un Daniela atkal kļuva grūta.

 

Neraugoties uz to, Šons sāka pazust pat nakts vidū. Reiz viņa piespieda līgavaini pie sienas un pieprasīja atklāt patiesību Tā bija prātam neaptverama – Šons atzina, ka krāpj līgavu ar veselām divām sievietēm vienlaikus. Uzzinot par to, Daniela pārcēlās pie mātes un divas dienas vēlāk nolēma aplūkot ierakstus Šona “Facebook” kontā, jo zināja paroli. Tas, ko Daniela tur ieraudzīja, viņu pilnībā satrieca. No ierakstiem varēja spriest, ka Šonam ir dzimumattiecības ar desmitiem sieviešu, tostarp augšstāva kaimiņieni.

Saniknotā Daniela nolēma atriebties. Viņa uzņēma ziņojumu ekrānuzņēmumus un ievietoja tos Šona “Facebook” sienā, skrīnšotā atzīmējot viņu kopējos draugus un ģimeni. Sieviete saņēma daudz zvanu, ieskaitot no Šona, kurš par katru cenu gribēja atsākt attiecības ar Danielu. Tā rezultātā viņa bija spiesta saņemt tiesas izpildrakstu, lai turpmāk liegtu nelietīgajam eksdraugam tuvoties viņai.

Avots: chudesa.site

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru