Kariņš nācis klajā ar skaļu paziņojumu par Covid ierobežojumiem – vai tiešām viss beidzot beigsies?

Premjers Krišjānis Kariņš nācis klajā ar skaļu paziņojumu attiecībā uz Coviod-19 ierobežojumiem Latvijā un par to, kāda stratēģija būtu jāizmanto mūsu valstī, lai apkarotu pandēmiju. 

 

Veselības ministrijai būtu jārunā tikai par vienu – jāmudina cilvēki vakcinēties pret Covid-19 un valkāt maskas. “Mums jābeidz raustīt sabiedrību,” runājot par jaunu ierobežojumu ieviešanu,  intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Rīta Panorāma” atzina premjers Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”).

Kariņš arī atsaucās uz Pasaules Veselības organizācijas (PVO) prognozi, ka šajā Covid-19 vilnī saslims 60% eiropiešu.

Ja tas tā ir, tad īstā un pareizā aizsardzība ir vakcinācija, – tas ir tas, kur jāliek uzsvars, nevis uz ierobežojumiem,” viņš pauda.

“Ir jābeidz raustīt sabiedrību, tai ir jāsaka viena vienkārša ziņa – vakcinēsimies, valkāsim maskas un testēsimies. Tā cilvēki var sevi labi pasargāt,” sacīja Kariņš.

Lasi arī: Uz priekšu virzās jautājums par kompensāciju izmaksu cilvēkiem ar Covid vakcīnas blaknēm – lūk kas pagaidām zināms

“Visa enerģija jāliek tajā, lai nodrošinātu, ka cilvēks var saņemt trešo poti vai pirmo poti,” norādīja Kariņš, uzsverot, ka vakcinētie ar Covid-19 neslimo smagi un tā ir laba ziņa.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos pilnu interviju 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru