Ķīniešu sevis izzināšanas metode ”9 zvaigznes”: uzzini patiesību par savu likteni!

Zvaigzne №2
Cilvēki, kuri atrodas šīs zvaigznes ietekmē, ir ļoti gādīgi un mājās sēdētāji. Pārsvarā tie ir mīloši vecāki, kuriem pirmajā vietā ir ģimene un ģimenes pavards. Divnieki ir ļoti praktiski, pacietīgi un gatavi upurēties. Šiem cilvēkiem ir jābūt uzmanīgiem pret savu kaislību pret ēdienu. Diemžēl viņiem ir nosliece uz ātru liekā svara uzņemšanu.

Zvaigzne №3

Cilvēki, kuri ir šīs zvaigznes ietekmē ir viegli pierunājami un pārlieku aktīvi. Viņi nav no tiem, kuri sēdēs un gaidīs, kamēr viss nokārtosies. Trijnieki negaida palīdzību no citiem, viņi atradīs izeju no jebkuras situācijas. Viņi atšķiras no citiem ar neizsīkstošu optimismu un jautru prātu. Tā pat šiem cilvēkiem ir raksturīga nesavaldība un impulsivitāte. Pārsvarā pēc šādiem emociju uzplaiksnījumiem viņi ļoti nožēlo par notikušo.

Zvaigzne №4

Cilvēki, kuri ir dzimuši šīs zvaigznes ietekmē, ir apveltīti ar ne tikai spēcīgu intelektu, bet arī ar radošām spējām. Viņi ļoti līdzinās trijniekiem, jo arī ir raduši visu sasniegt saviem spēkiem. Viņiem patīk ceļot un arī viņus ir ļoti viegli pierunāt uz avantūrām. Šādiem cilvēkiem vajadzētu izvairīties no lielas atbildības. Vajag kārtīgi apdomāt, pirms vienlaicīgi uzņemties vairākus pienākumus.

Zvaigzne №5

Cilvēki, kuri ir dzimuši šīs zvaigznes ietekmē ir pārlieku ietiepīgi un mērķtiecīgi. Viņi ir lieliski organizatori, īsteni līderi un vadītāji. Ar laiku, milzīgās atbildības dēļ, kuru sev paši arī uzkrāvusī, viņiem ir tieksme noslēgties sevī. Viņi var pilnībā novērsties no cilvēkiem un pasīvi vērot notiekošo no malas. Šādos gadījumos vajadzētu to saprast un laicīgi griezties pie laba speciālista, kurš palīdzēs attīstīt milzīgo iekšējo potenciālu.

Zvaigzne №6

Šie cilvēki ir bagātīgi apdāvināti ar vīrišķīgām īpašībām. Viņiem ir raksturīgs tiešums un pārlieku spēcīgs gribasspēks. Cilvēki, pār kuriem valda šī zvaigzne, ir ļoti atbildīgi un čakli. Pārsvarā tie ir labi priekšnieki un vadītāji. Diemžēl ir apveltīti arī ar tādām īpašībām, kā agresija un pašpārliecinātība. Viņi ļoti viegli pārkāpj visas robežas, kā rezultātā nākas nožēlot izdarīto un pateikto.

Zvaigzne №7

Šie cilvēki ir ļoti romantiski un bezrūpīgi. Pārsvarā par viņiem rodas priekšstats, ka tie nav piemēroti skarbajiem dzīves apstākļiem, bet tā tas nemaz nav. Septītniekiem materiālās vērtības un nauda ir gluži vai pirmajā vietā, tāpēc viņi ir ļoti čakli un atbildīgi. Visi cilvēki, kuri ir šīs zvaigznes aizbildniecībā, ir vērts atcerēties: jo vairāk tagad atdosi, jo vairāk pēc tam saņemsi.

Zvaigzne №8

Šie cilvēki atstāj vēsu un noslēgtu personu iespaidu. Bet patiesībā viņi ir ļoti labsirdīgi, viņiem tikai vajag palīdzēt atklāt personības labo pusi. Pārsvarā šie cilvēki ļoti daudz strādā, aizmirstot par citām dzīves sfērām. Viņiem, kā nevienam citam ir regulāri jāatpūšas no darba.

Lasi arī: Keita Midltone uzvilkusi bikses, kas viņai izskatās briesmīgi

 

Zvaigzne №9

Aktīvi, kaislīgi un spītīgi cilvēki. Viņi ļoti ātri var atrast pieeju jebkuram cilvēkam. Devītnieki ir apveltīti ar asu prātu un zibenīgu reakciju. Bet pārlieka aktivitātei mēdz būt negatīvas sekas – pārlieka aizkaitināmība. Ļoti bieži no tā cieš tuvinieki.

Avots: takprosto.cc

Spread the love

Pievienot komentāru