Konflikts veikalā, kurš mani šokēja

Pie manis pieskrēja tirdzniecības konsultante, kura strādāja zālē. Un sašutumā sāka mani brukt virsū, jautājot, kāpēc es fotografēju?

Es esmu cilvēks, kas nekonfliktē, man nepatīk skandāli … es mierīgi viņai paskaidroju, ka esmu sabiedriskā vietā un varu fotografēt, ko uzskatu par nepieciešamu.

Uz ko viņa paziņoja, ka veikalā fotografēšana ir aizliegta!

Es jautāju, kur tas tiek ziņots? Kur ir paziņojums?

Uz ko viņa atbildēja, ka viss atrodas pie ieejas … Un viņa pieprasīja izdzēst fotogrāfijas.

Tas viss tika pateikts paaugstinātos toņos, ar kliedzieniem un uzbraucieniem …

Es atteicos izdzēst fotoattēlus, kurus man izdevās nofotografēt, kas izraisīja jaunu kliedzienu uzbrukumu …

LASI VĒL: No šīs akas mēnesi bija dzirdamas dīvainas skaņas! Tad glābēji no akas izvilka 

Es vienmēr kautrējos no šādām situācijām, pat ja droši zinu, ka man ir taisnība, un es nedaru neko nelikumīgu vai aizliegtu. Man ir kauns par šādu cilvēku izturēšanos un skandālu burtiski tukšā vietā … Tāpēc es vienkārši apgriezos un aizgāju no veikala.

Zīmīgi, ka veikala darbiniece sekoja arī man līdz kasei, slēpjoties aiz palielinājuma, lai es neko citu nefotografētu … Bērnudārzs, ja godīgi! Un sieviete jau ir diezgan veca …

Izejot no veikala, es īpaši uzmanīgi pārbaudīju visas izliktās reklāmas un zīmes. Ja nu patiešām kaut kas tamlīdzīgs ir uzrakstīts? Lai gan tas pārkāptu likumu? Bet es neatradu neko citu kā parastu uzlīmi ar standarta aizliegumiem …

Godīgi sakot, vēlme doties atkal uz šo veikalu bija pilnībā pazudusi … Šīs manam Jaltas apmeklējumam pievienoja negatīvu piegaršu.

Un ko jūs darītu šajā situācijā? Vai sāktu konfliktēt vai kaut ko pierādīt? Raksti komentāros!

avots: vranya.net

Spread the love

Pievienot komentāru