Krāpiet vīriešus!Tas pat ir veselīgi! Un nevajag te tagad sākt lasīt morāli…

Jā, runājot par šo tēmu, protams, ka simtiem cilvēku būs pret šo un būs pārsteigti. 

Lasi vēl: Vai zināji, ka tu no sava mobila telefona vari izveidot seksa rotaļlietu? Jā, mēs nemelojam!

Kādēļ gan sievietes bieži nolemj krāpt savus vīriešus? Vai tāpēc, ka pārstāj viņus mīlēt? Nē! Vienkārši vīrieši viņām liek pārstāt viņus mīlēt. Ar katru savu rīcību, vārdu, attieksmi sieviete tuvojas slieksnim, kura rezultātā atradīs citu vīrieti. Reiz kāda sieviete padalījās ar savu stāstu, kurš liks visiem aizdomāties.

Bija vēls vakars. Vīrs sēdēja pie datora, nervozi paskatījās uz mani un nolamāja. Es mierīgi atbildēju: ”Tā ir tikai provakācija.” Man šīs attiecības un attieksme bija jau noriebusies. «Krāpšana nāk sievietei par labu. No tās sliktāk nepaliek, tikai labāk.»

Mēs aizbraucām atpūsties uz Romu. Nekā romantiska. Abi pavadījām laiku klusējot, nebija dzirksteles, kas bija agrāk. Atnākot no pastaigas jautāju viņam, lai vakaru turpinam bārā pie kokteiļiem. Viņš nevēlējās, jo teica, ka tā ir jauniešu vieta nevis mūsu. Man tikai 30 gadi, vai tiešām esmu tik veca? Nolēmu aiziet viena pati izbaudīt Romas dzērienus.

Bārā vīrieši tik laipni pret mani izturējās, izmaksāja dzērienus, izteica komplimentus. Šādi jau sen neviens pret mani nebija rīkojies. Manu uzmanību pievērsa viens konkrēts vīrietis ap 40 gadiem. Ļoti izskatīgs, ar tumšiem matiem un izteiktiem sejas vaibstiem. Mēs saskatījāmies un tad viņš pienāca pie manis, sākām runāt un iepazīties. Viņš bija īsts džentelmenis. Jutos kā 16 gadīga meitene savā pirmajā randiņā. Pēc pāris kokteiļiem viņš man piedāvāja doties uz savu numuriņu un turpināt iepazīšanos tur. Ilgi nedomādama, piekritu.

Lasi vēl: 9 sajūtas, kuras jums sūta intuīcija, ja izvēlētais vīrietis nav tavs īstais

Domāsiet – vai mēs pārgulējām? Jā, mēs pārgulējām un es to nemaz nenožēloju! No rīta aizejot pie sava vīra, kurš man nemaz nejautāja, kur es visu nakti esmu bijusi, nolēmu pateikt, ka iepazinos ar vīrieti. To teikdama viņš tikai paskatījās uz manis un nosmīnēja. Šajā rītā mēs izšķīrāmies un viņš nemaz man neko nejautāja, viņš bija ar mieru. Tikai pēc pāris mēnešiem viņš uzradās un vēlējās atsākt attiecības, bet es jau biju laimīga ar vīrieti no Romas. Man pat prātā neienāca atkal būt kopā ar viņu, jo es sevi cienu.

 

avots

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">x</cite>

    Riebjas šīs marginālismu sludinošās lapas, kas propogandē ļauno (nav svarīgi vai uz vardarbību, vai krāpt vīrieti, vai krāpt sievieti). Viņiem jau vienalga par saturu, ka tikai provokatīvs un vairāk klikšķi, lai nopelnītu savus pāris centus. Bet idioti šādus ierakstus šēro. Un pēc tam to izlasa kāda maza meitenīte, kas vēl tikai veido savu vērtību bāzi. Un ja viņa uzskatīs, ka rakstā apgalvotais ir normāls, kā tas izskatīsies? Kad runa ir par krāpšanu, runa nav par īstā cilvēka meklēšanu (kas, protams, ir pareizi, ir jābūt kopā ar cilvēku, kas tevi ciena), runa ir par zemisku sava mīļotā cilvēka nodevību un labākajā gadījumā tas beidzas ar to, ka tu esi zemisks/a sudabrālis vai mauka, kas ņirgājas par otru pusīti, kas tevi mīl vai sliktākajā gadījumā izjukušu laulību, pa vidu tam iestrēgušiem bērniem – un pilnīgu viņu nākotnes iedragāšanu! Vienīgais veids kā pret šādu greizu vērtību un viltus sludinātājiem ir izraut viņus no tās šķietami anonīmās vides aiz kuras viņi slēpjas. Kaitina!

Pievienot komentāru