Diemžēl šīs zodiaka zīmes bieži apprecās ar neīstajiem partneriem

Šīm zodiaka zīmēm ir jābūt īpaši piesardzīgām, izvēloties partnerus, jo nereti izrādās, ka iestūrēšana laulību ostā ir bijusi liela kļūda!

Lasi vēl: Krāpiet vīriešus!Tas pat ir veselīgi! Un nevajag te tagad sākt lasīt morāli…

Nevarētu teikt, ka šīs zodiaka zīmes mīlestībā nav laimīgas, tomēr gadās tā, ka izvēlas nepareizos partnerus, ar kuriem savienību noslēgt Dieva priekšā vai oficiāli.

Vai arī tu esi šo zodiaka zīmju sarakstā?

VĒRSIS

Tu pārāk vēlu mēdz saprast, ka šis cilvēks nav tev piemērots, kaut arī sākumā likās, ka neko labāku un pasakaināku tu pat nevarētu vēlēties. Neatkarīgi no tā, cik slikti viņš pret tevi izturas, tu centies visu vērst par labu.

VĒZIS

Vēži mēdz pieķerties tiem cilvēkiem, kurus viņi līdz galam pat nepazīst. Esot sapņainas dabas un lieli fantazētāji, mēdz iestrēgt ar tiem cilvēkiem, kuri viņam it nemaz nav piemēroti. Vēzis ātri iemīlas, un viņam ir nepieciešams ilgs laiks, lai saprastu, kāda ir viņa partnera patiesā daba.

Lasi vēl: Šie pieci padomi liks viņam jūs gribēt kā vēl nekad!

SVARI

Kaut arī Svari ir visai šarmantas un skaistas būtnes, viņi bieži vien sevi nepietiekami novērtē, piekrītot satikties arī ar tiem, kuri viņiem ne tik ļoti patīk. Nevēloties otru sāpināt, tu cilvēkā meklē visu to labāko, un nepamani slikto. Tev ir raksturīgi dot veltas cerības, tu bieži vien svārsties starp dažādām izvēlēm, taču, ja ar kādu esi sācis satikties, tev ir visai grūti šo cilvēku palaist vaļā arī tad, ja zini, ka jūsu nākotne var nebūs nemaz tik spoža un skaista.

ZIVIS

Tu otra dēļ esi gatavs darīt ļoti daudz, nav brīnums, ka mēs sapīties ar nepareizajiem cilvēkiem, kuri tevi nenovērtē. Bieži vien iedomas neatbilst realitātei un tā vietā, lai palaistu šo cilvēku, tu mēģini visu vērst par labu.

 

Spread the love

Pievienot komentāru