Kurām no zodiaka zīmēm 2018. gadā gaidāmas kāzās, ģimenes pieaugums, neveiksmes un pārdzīvojumi

Jaunā gadā visus mūs gaida pārmaiņas. Astrologi paredz, ka 2018. gads atnesīs daudz pārsteigumu. Uzzini ko tu vari sagaidīt jaunajā gadā. 

Lasi vēl: Vēlies uzzināt cik bērnu tev būs? Ar šī testa palīdzību tas ir iespējams!

LAUVA

Vēlies, lai nākamais gads ir laimīgs? Tad gatavojies tam! Gaidāmas romantiskas attiecības. Šajā gadā jūs ar savu partneri pievērsīsiet viens otram vairāk uzmanības un rūpes. Šis gads būs tev ļoti svarīgs. Ja tu esi vientuļš, tad 2018. gads tev atnesīs tavu mūža mīlestību.

VĒRSIS

Pats lielākais notikums ir gaidāms gada beigās. Tieši šajā laikā tev būs īpaša uzmanība jāpievērš intuīcijai. Tā tev priekšā pateiks ko darīt. Vērši, kuriem ir savas otrās pusītes šajā gadā būs ļoti romantiski. Ieteicams ir ar ģimeni doties kādā ceļojumā.

SVARI

Ja tev ir kāda karsta vēlēšanās, tad pielieto visas pūles, lai tā piepildītos, jo šis gads būs tev labvēlīgs. Rudenī un ziemas sākumā ir vēlams doties, kādā ceļojumā un atgūt spēkus. Ja nav iespēju doties ceļojumā, tad vienkārši ar draugiem, ģimeni pavadiet kopā brīvdienas. Relaksējies. Gads gaidāms saspringts, taču neatmet cerības uz sapni.

AUNS

Šis gads tev paliks atmiņā ar romantiskiem, kaislīgiem randiņiem. Vientuļie auni atradīs savu mīlestību. Izbaudi katru minūti ko pavadi kopā ar savu otro pusīti. 2018. gadā tev ir ideāla iespēja saprast, kas tad īsti ir harmoniskas attiecības. Gada beigas – labvēlīgs laiks kāzām.

SKORPIONS

Gads būs, gan labs, gan grūts. Esošās attiecības ar partneri kļūs vēl spēcīgākas kā vēl nekad. Rezultātā lielākā daļa Skorpionu beidzot dosies pie altāra. Lēmumu precēties būs pavisam viegli pieņemt. Skorpioni, kuri vēl nav atraduši savu mīlestību šajā gadā sapratīs, ka tā visu laiku ir atradusies tev blakus. Ir arī sliktā ziņa. Tu kaut kur būsi pazaudējis pacietību un tas pamatīgi bojās tev gadu. Tādēļ pat harmoniskāas attiecībās ir gaidāmi ļoti nopietni strīdi.

DVĪŅI

Zvaigznes tev būs labvēlīgas. Nebaidieties pieņemt nopietnus lēmumus. Iespējama draudzības saraušana ar kādu tuvu cilvēku. Harmoniskās partneru attiecībās 2018. gadā pienāks nopietns solis – laulības vai kļūšana par vecākiem. Nebaidies no šādām pārmaiņām, jo tu ar visu spēsi tikt galā. Ja esi vientuļš, tad laiks pievērst uzmanību klubiem un citām izklaides iestādēm.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm nelaime ir bieži tur pat blakus 

JAUNAVA

Gads būs ļoti nervozs. Pirmie gada mēneši būs pilni ar grūtībām un pārdzīvojumiem. Gada beigās visas grūtības noklusīs un tu sāksi beidzot pievērst uzmanību mīlestības meklēšanai. Gaidāms grūts posms ģimenes un attiecību vidū. Atceries, ka pārmaiņas vienmēr ir uz labu, lai arī tajā brīdī tas šķiet pretēji.

ZIVIS

Šis ir tas gads, kad tu pilnībā sajutīsi mīlestības klātbūtni sev blakus. Tu satiksi cilvēku, kurš liks tev noticēt mūžīgajai mīlestībai. Sapņi piepildīsies lēnām, taču neatmet cerības. Labs nāk ar gaidīšanu. Diemžēl attiecībās esošās Zivis iespējams pārraus attiecības ar savu partneri.

VĒZIS

Tev gaidāms neslikts gads. Pirmajos gada mēnešos jūs bez problēmām tiksiet galā ar visām grūtībām, kas gaidāms tavā ceļā. Attiecībās esošajiem Vēžiem būs romantisks gads kopā. Rūpīgi nāksies izvērtēt, kuri cilvēki tev blakus nav vajadzīgi.

STRĒLNIEKS

Tev tuvojas mīlestība. Gribēsies izmēģināt ko jaunu un neļauj nevienam tevi no tā atturēt. Vēlams atrast kādu nodarbošanos ar ko brīvajā laikā aizrauties. Godīgi sakot šis gads būs labvēlīgs draudzībai nevis mīlestībai. Ieteicams nedomāt par kāzām un ģimenes pieaugumu. No sākuma izbaudi visu ko dzīve tev kā uz paplātes sniegs.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru