Kuras zvaigžņu zīmes iegūs iespēju mainīt savu likteni no 2022. gada 17. jūnija līdz 5. jūlijam

Zvaigžņu speciāliste Alise Bela nosauca tās zīmes, kurām laika posms no 2022. gada 17. jūnija līdz 5. jūlijam būs izšķirošs un daudzējādā ziņā liktenīgs.

Eksperts sacīja, ka šajā laikā Merkurs atradīsies viņam ērtā pozā – Dvīņu zvaigznājā. Šāda šīs planētas pozīcija palīdzēs trim zīmēm gūt īpašus panākumus un pat mainīt likteni. Kas ir šie laimīgie, noskaidroja Dznetlmenis.com žurnālisti.

 

A. Bela atzīmēja vairākus svarīgus punktus, kas raksturīgi Merkura uzturēšanās periodam Dvīņos no 2022. gada 17. jūnija līdz 5. jūlijam.

Pirmkārt, tas ir labvēlīgs aspekts saziņai un informācijas iegūšanai, labākais laiks svarīgu lēmumu pieņemšanai, kā arī dzīves baudīšanai. Šajā laikā cilvēki būs gatavi sadzirdēt, saprast viens otru un sniegt palīdzību.

Otrkārt, šis ir veiksmes periods lielākajā daļā dzīves jomu un jautājumu. Izmantojiet šo iespēju, lai iegūtu vairāk no dzīves, nekā varējāt iegūt iepriekš. Izveidojiet pareizos sakarus, rīkojiet tikšanās un sarunas — tās visas vainagosies panākumiem.

Šis ir laiks, kad ar minimālu piepūli var iegūt maksimālu rezultātu, rezumēja Alise Bela. Kādu zīmju dzīve krasi mainīsies ar Merkuru Dvīņos?

 

Strēlnieks

Pirmie laimīgie ir nelabojami sapņotāji un optimisti Strēlnieki. Pat ja šīs zīmes pārstāvju priekšā radīsies grūtības, viņi tos sagaidīs ar smaidu un viegli pārvarēs. Merkūram ļoti patīk šādas noskaņas, un viņš palīdzēs Strēlniekam sasniegt savus mērķus.

Tāpēc ar veiksmi aliansē varat droši paļauties uz Merkura labvēlību. Jums šis būs jaunu noderīgu paziņu un veiksmīgu biznesa tikšanos, daudzsološu projektu laiks. Turklāt jūs varat un vajadzētu doties ceļojumā – tas jums būs vēl viens jauks bonuss.

 

Zivis

Sapņainās un optimistiskās Zivis saņems arī Merkura labvēlību, kas viņām dāvās vairākus spilgtus un atmiņā paliekošus notikumus. Tajā pašā laikā A. Bela iesaka mazāk ļauties melanholijai un nostalģijai – tās bremzēs tavu virzību uz mērķi.

Laika posmā no 2022. gada 15. jūnija līdz 5. jūlijam zīmes pārstāvji pilnībā aizmirsīs par finansiālām problēmām, kā arī saņems milzīgu atbalstu no priekšniecības.

Vislabākā darba un dzīves attiecība jums ir piecdesmit piecdesmit. Tas ir, atpūtieties, izbaudot dzīvi, bet neaizmirstiet par saviem uzdevumiem un tiešajiem pienākumiem. Turklāt šis ir lielisks laiks personisku problēmu risināšanai.

 

Vērsis

Visbeidzot, Merkurs, Vērsis, noslēdz labāko trīs laimīgo sarakstu. Šīs zīmes pārstāvji pareizi sakārtos prioritātes, izceļot darba un profesionālos uzdevumus, kas nesīs gan morālu baudu, gan labu peļņu. Šajā laikā jums noteikti nebūs garlaicīgi.

Vēršus sagaida veiksme finanšu sektorā. Varbūt algas palielinājums, prēmija vai papildu ienākumu parādīšanās. Jums jācenšas to padarīt par pastāvīgu. Tiešsaistes biznesa projekti būs lieliski.

Tavs noskaņojums ir vasarīgs un, guvis panākumus karjerā, vari droši plānot atvaļinājumu pie jūras.

Spread the love

Pievienot komentāru