Laulāto pāri divus gadus “mocīja” dīvaini trokšņi sienā, līdz beidzot viņi nolēma sienu uzlauzt

2017. gadā kāds laulātais pāris no Spānijas pilsētas Granadas aiz sienas izdzirdēja sanošu skaņu.Pāris nodomāja, ka viņu kaimiņiem strādā gaisa kondicionieris vai veļas mašīna.Šī iemesla dēļ jaunieši skaņai nepiešķīra nozīmi. Bet izrādījās, ka velti!

Pagāja divi gadi. Bet katru dienu vīrs un sieva dzirdēja to pašu troksni. Var tikai apbrīnot šo cilvēku pacietību. Šajā laika posmā viņi ne reizi neieradās pie kaimiņiem ar lūgumu pārtraukt trokšņot.

Tomēr visam pienāk beigas. Laulātajam pārim apnika nemitīgais troksnis. Bet, kad vīrietis pielika ausi pie sienas, tad nojauta, ka troksni rada nebūt ne kāda elektriskā iekārta, bet gan kaut kas dzīvs.

Katram gadījumam pāris izsauca glābšanas dienestu. Viņi, savukārt, vērsās pēc palīdzības pie biškopja Sērhio Gereiro. Pēc skaņas viņš noteica, ka šajā dzīvoklī ir iemitinājušās bites.

Biškopis uzlauza sienu pāra guļamistabā un atrada tur bišu stropu. Sērhio to uzmanīgi izņēma un paņēma sev līdzi uz dravu. Apbrīnojami, ka strops atradās tieši virs laulāto gultas.

Tajā pašā laikā pārim ļoti paveicās, ka pēdējos gados Granadā ir bijis ļoti karsts. Tas vairākas reizes palēnināja stropa augšanas ātrumu. Normālā temperatūrā bišu karaliene dienā var izdēt līdz pusotram tūkstotim olu. Šajā gadījumā laulātos būtu sagaidījusi īsta bišu apokalipse.

 

Lasi arī: Saraksts ar plaši izmantotiem produktiem, kuri var veicināt vēža un neauglības attīstību

Nav zināms, vai spāņi palika dzīvot šajā dzīvoklī, bet tagad viņi pilnīgi noteikti ieklausās ikvienā troksnī savā mājā.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru