Levits izsaka savas domas par valdības atlaišanu esošajā situācijā

Prezidents pauda atbalstu jaunajiem ierobežojumiem, par ko otrdien konceptuāli vienojās valdība, uzsverot, ka stabilizējošie pasākumi ir adekvāti.

Vai Levitam būtu jāatlaiž esošā Latvijas valdība?

“Šī valdības pieeja ir ļoti laba un es to atbalstu – stabilizējoši pasākumi, lai nepaaugstinātu saslimstības līmeni, jo piesardzība vienmēr ir labāka nekā pārgalvība,” norādīja Levits.

Tāpat prezidents pauda atbalstu iecerei Latvijā izveidot vakcinācijas centrus un ieteica ņemt vērā ārzemju pieredzi, uzsverot, ka “ritenis nav jāizgudro no jauna”.

 

Kariņš norādīja, ka jaunie Covid-19 ierobežojošie pasākumi palīdzēs nodrošināt, ka Latvijā nesākas jauns saslimstības pieaugums.

 

Tāpat premjers vakar saņēmis ziņu no Eiropas Komisijas prezidentes par papildus “Pfizer” vakcīnu devu iegādi, kas nozīmē, ka daļu no šīm vakcīnām saņems arī Latvija. Plānots, ka šīs vakcīnu devas Latviju varētu sasniegt jau marta pēdējās nedēļās. Pagaidām gan vēl neesot zināms, cik daudz šo devu Latvija varētu saņemt, bet “nav gaidāms nekas revolucionārs”, norādīja premjers.

Lasi arī: Aculiecinieks Daugavpils skolas logos pamana ko aizdomīgu

Jau vēstīts, ka Ministru kabinets otrdien, 9. martā, konceptuāli vienojies par papildu ierobežojumu ieviešanas A rīcības scenāriju, izvēloties vieglāko no diviem ekspertu piedāvātajiem rīcības variantiem.

 

Arī interesanti: Sieva padalījās ar aizkustinošu vīra vēstuli, ko viņš bija rakstījis pirms viņa nāves no COVID-19

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru