LIDL Latvijā sācis normēt preču skaitu vienam pircējam – lūk ko tas nozīmē

 

Daļa pircēju, kas vakar iepirkās “Lidl” veikalos, sociālajos tīklos dalījušies ar veikalā redzēto, kas raisījis zināmu satraukumu iedzīvotāju vidū. 

 

Proti, daļa preču tagad tiek normēta. Piemēram, viens pircējs var iegādāties ne vairāk kā trīs papīra ruļļu iepakojumus.

Preču skaita ierobežojums vienam pircējam nav visos veiklalos un ne visām precēm. Turklāt, visticamāk, tas ir īslaicīgs.

“Kad par šiem ierobežojumiem jautājām pārdevējai, viņa teica, ka šādi ierobežojumi ieviesti dēļ cilvēkiem, kuri pērk vairumā, citiem pircējiem neko neatstājot. Tagad daudzi pērk panikā produktus un citas lietas,” stāstīja kāda pircēja.

Lielākā daļa pircēju atbalsta šādu iniciatīvu, jo veikalu plaukti tiešām tiekot izpirkti tukši.

Lasi arī: Neapdedzinies: trīs horoskopa zīmes, kurām labāk neuzticēties

“Njā, šodien bija galīgi dulla sajūta. Braucu savā iknedēļas “šopingā” (iepērkos reizi nedēļā), bet paliku gandrīz tukšiem ratiem. Nav ko pirkt, visi visu grābj kā pie bada. Pēc tam visu kožu pilnu metīs ārā…, ” novērojumos dalās kāda cita pircēja.

Vieni pieļauj, ka cilvēki pērk tagad vairumā ažiotāžas dēļ, citi to dara, jo gatavo pārtikas pakas, ko sūtīt uz Ukrainu. Tai pašā laikā ir cilvēki, kuri pērk vairākām ģimenēm un iepērkas reti. Tad ar pāris sviesta paciņām un dažām konservu kārbām tiešām varētu būt par maz.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru