Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

Lasi arī: Aktrise Ieva Florence publicējusi pikantu kadru, kurā redzama kaila jūras krastā

Viņa jautā par tavu dienas grafiku

Protams, ne vienmēr tas nozīmē, ka tava draudzene tevi krāpj. Bet atkarībā no situācijas, kurā to ir normāli vai ne tik normāli jautāt, pievērs tam uzmanību. Atbildi ar pretjautājumu – kādēļ tevi tas interesē? Un pēc tam vēro viņas reakciju, iespējams, ka viņa plāno kādu slepenu tikšanos tad, kad tevis nebūs mājās.

Viņa ir pārņemta ar dažādām domām

Kad centies ar viņu runāt, viņa īsti nespēj neko atbildēt, ir ļoti iedziļinājusies domās, tomēr neļauj tām iznākt uz āru. Iespējams, ka viņa daudz domā par to, kā izbeigt attiecības ar tevi, lai tu tajā pašā laikā neuzzinātu par viņas neuzticību.

Konfrontācijas laikā viņa neatbild piemēroti

Ja tu uzdod tiešus jautājumus, kas ir saistīti ar krāpšanu, viņa atbild izvairīgi, tā arī īsti neko nepasakot – tā ir zīme. Iespējams, ka viņa nemaz nenoliegs faktu, bet atbildēs ar pretjautājumiem vai kaut kā citādi izvairīsies no atbildes. Esi vērīgs!

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Jūsu tuvība ir pierimusi

Ja viņa vairs necenšas tev pieglausties un apkamp, līdz aizmiegat, tev pašam dabiski radīsies sajūta par krāpšanu. Varbūt viņa ir nogurusi no savas neuzticības, kas ir notikusi pirms 3 stundām vai arī viņa patiešām vairs ar tevi neko nevēlas.

Avots: wittyfeed.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru