Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

ce58rrzonzwtqfmetoay

Neviens negrib tikt krāpts. Vīriešiem krāpšana no sievietes puses kārtīgi iedragā pašapziņu, iedomājoties, ka viņa draudzene ir vairāk nekā tikai tikusies ar “senu draugu” vai “paziņu”, kurš ir izrādījies labāks par pašas mīļoto.

Attiecībās uzticība ir ļoti svarīga – cilvēkam ir jāsaprot, vai var savu sirdi uzticēt citam. Tomēr tas tev nav jāizrauj no zila gaisa, jo ir iespējams noteikt, vai tavs partneris tevi krāpj vai nē. Mainās uzvedība, attieksme – nav obligāti jāskatās viņa telefona īsziņās, lai noprastu, ka kaut kas nav tā, kā tam vajadzētu būt.

Lasi arī: Kā Vācijā tiek pārtaisītas necilās padomju laika daudzdzīvokļu bloka mājas

 

Nepārtraukti strīdi

Šādā veidā sieviete cenšas nomaskēt visu to, ko nepareizi ir izdarījusi jūsu attiecībās. Viņa meklē kaut mazāko nepilnību attiecībās un cenšas to padarīt lielāku un nozīmīgāku, lai beigu beigās tā izjauktu jūsu savienību.

 

Viņa kādu jaunu paziņu, iespējamo mīļāko sauc par “vienkārši draugu”

Esi uzmanīgs, uzdodot šāda veida jautājumu. Viņa uz to jau ir sagatavojusi atbildi. Bet, ja tomēr izdomā apjautāties, kas ir šis “vienkārši draugs”, tad pievērs uzmanību viņas mikro-izteiksmēm, it īpaši, ja viņa ļoti izvairīgi atbild uz šo jautājumu. Ja viņa neveido acu kontaktu ar tevi tajā mirklī, ir iemesls uztraukties.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pārējās lietas, kā noteikt to, vai tava draudzene tevi krāpj!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru