Lūk, ar ko īstenībā baro cilvēkus, kuri nonāk aizturēšanas izolatoros un kā tur izskatās!

2016.gadā KNAB aizturēja uzņēmēju Jūliju Krūmiņu. Šis uzņēmējs skarbi ir izteicies par visiem KNAB darbiniekiem, kā arī par laiku, ko pavadījis izolatorā. Kā pats uzņēmējs apgalvo, tad divas dienas pavadījis izolatorā pliks un neēdis. Uzņēmējs Krūmiņš atradies Čiekurkalna īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Laiku viņš nav lieki tērējis, Tiklīdz bija ticis prom no šīm telpām, jau uzreiz bija paudis savu neapmierinātību. Kā pats Krūmiņš teica, tad viņam atnestais ēdiens esot bijis drausmīgs.  Gaļas gabals, kas esot bijis uz šķīvja ir bijis apgrauzts, zupai pa virsu esot peldējis pelējums.

Šo situāciju skaidro Sigita Pildava – policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja. Visi, kas atrodas izolatorā tiek baroti trīs reizes dienā atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem. Šo ēdienu gatavo ārpus iestādes, un tas tiek piegādāts 3 reizes dienā termosos, un to izsniedz firma ar kuru ir noslēgts līgums.

Brokastīs tiek pasniegta putra, pusdienās zupa un makaroni ar sardeli, un vakariņās ir pankūkas. Visas porcijas tiek saliktas vienreizlietojamos trakos. Uzņēmējs Krūmiņš sūdzējās ne tikai par ēdienu, bet arī par ērtību trūkumu kamerās.

Viņam izsniegtais paladziņš esot bijis par mazu, kā rezultātā ir nācies visu nakti salt, jo nav varējis apsegties. Neesot izsniegti arī cigāri, kas ļoti ir viņu saniknojis. Kā ziņo policijas pārstāvji, tad katram aizturētajam tiek nodrošināta atsevišķa guļamvieta un gultas piederumi. Kamerās smēķēšana ir ierobežota, jo šeit atrodas arī citi cilvēki.

KNAB paziņoja, ka Krūmiņš nebija vienīgā aizturētā persona. Kopā aizturēja četras personas.  Visām aizturētajām personām ir piemērots aizdomās turētā statuss.

Lasi vēl : Puisis upē pamanīja, ko aizdomīgu, bet neviens viņam neticeja! Pēc brīža ieradās policijas brigāde!

Avots

Spread the love

Pievienot komentāru