Lūk, kā patiesībā izskatās Fukušima pēc 8 gadiem, kopš Atomelektrostacijas traģiskās kodolkatastrofas!

Pasaulē nav daudz cilvēku, kuri paši labprātīgi vēlētos doties uz Fukušimu, lai tikai uzņemtu fotogrāfijas un palūkotos uz visu notikušo ar savām acīm. Nu jau ir pagājuši 8 gadi kopš Atomelektrostacijas traģiskās kodolkatastrofas.

Fotogrāfs vārdā Arkadiusz, kurš ir bijis Černobiļā vairākas reizes, nolēma doties arī uz skarto Fukušimas zonu, lai gan tikt pašā epicentrā nemaz nav tik viegli. Viņš paņēma savas kameras un devās uz Japānu, lai aplūkotu kā pilsēta izskatījās pirms un pēc katastrofas.

Šī ir tā vietu, kuru nav apmeklējuši daudz cilvēku, kā tas bija Černobiļas gadījumā. Vismaz šajā gadījumā fotogrāfijas ir daudz labākas, nekā tās, kas uzņemas Černobiļā, jo ir cietušas no cilvēku “rokas”

Informācija vēsta, ka vairāk nekā 100 000 cilvēki tā arī nedrīkstēja atgriezties savās mājās, jo teritorija tika skarta ar radiāciju, līdz ar to šiem cilvēkiem bija jāmeklē dzīve citur, tomēr tas jau bija Japānas valdības pārziņā.

Vienīgā vieta, kur cilvēkiem ļāva atgriezties bija zaļā zona, kur notika plaši tīrīšanas darbi un ekoloģiskais kaitējums bija tikai minimāls.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru