Lūk, kapēc nekādā gadijumā nedrīkst ņemt bērndārznieku uz pirti …

Bet tie visi ir ziediņi. Uzklausiet nākamo notikumu! Nav nekā dīvaina un aizspriedumaina tajā, ka maza meitene dodas uz pirti kopā ar māti. Bet, ja meitai ir vairāk nekā 4 gadi, viņa var pateikt daudz pikantu detaļu.

Lasi arī: 16 gadīga māmiņa ar asarām acīs parakstīja atteikšanos no mazuļa. Neticami, bet to pieprasīja pašas nežēlīgā māte

Māte nebija gatava šādam sižeta pavērsienam, kad reiz draudzīga pirts burziņa laikā meitene pajautāja kādam tēvocim: “Kāpēc tev ir tik spalvainas rokas?” Vīrietis atbildēja ar asprātību, nosaucot sevi par gorillu. Tam vajadzēja būt smieklīgi, bet raugi, kas notika. Meitene uzreiz attrauca: “Un mana māte arī ir gorilla. Viņai aug mati šeit un šeit!”, norādot uz vairākām ķermeņa daļām. Iestājās sekundi ilgs klusums. Tad atskanēja klusa mātes balss: “Sasodīts, es nekad tevi vairs neņemšu līdzi uz pirtiņu!”

 

Pēc tam visi tusiņa dalībnieki sāka gardi smieties. Smieklu lēkme piemeklēja visus, pat meitenes māti, kas sākumā nedaudz nosarka. Pašlaik meitenei ir 13 gadu, bet mēs joprojām atceramies izsaucienu: “Nekad tevi vairs neņemšu līdzi uz pirtiņu”.

Jā. Bērni ir lēnas iedarbības informācijas sūklis. Nekad nevar zināt, kad sāksies “uguņošana”, ko izraisa neparasti novērojumi un atmiņas. Bet, kad tas notiks, jūs uzreiz sapratīsiet.

Neviens nav pasargāts no šādiem neērtiem brīžiem. Bet – vai tad citu cilvēku un svešinieku viedoklis ir tik svarīgs? Jo atmiņā taču paliks “prikolīgas” lietas no sērijas: “Vai atceries…?”.

Avots: zen.yandex.ru

Spread the love

Pievienot komentāru