Lūk, ko par cilvēka raksturu spēj atklāt kāju krustošanas veids

Pozīcija A

seatA-104x150

Šādi cilvēki bieži izvairās no problēmām, domājot, ka tās pašas ar laiku atrisināsies. Tomēr, tā tas nekad dzīvē nenotiek. Diemžēl šādi cilvēki bieži izvēlas “uzgrūst” savas problēmas citiem, lai netērētu savu laiku un enerģiju.

Toties komunikācija ar šiem cilvēkiem ir visnotaļ interesanta, sarunas “vedas” viegli, viņi spēj apburt, mēdz būt bērnišķīgi. Bieži vien nedomā pirms runā, tikai tad, kad jau ir par vēlu, saprot, ko ir izdarījuši.

Pozīcija B

seatB-84x150

Šie indivīdi ir sapņotāji, apveltīti ar lielisku iztēli. Viņi viegli rada jaunas idejas, ko novērtē arī apkārtējie. Viņiem patīk ceļot, gūt jaunus draugus. Viņiem nav problēmu sākt visu no pašiem pamatiem, ja viņiem nepatīk jau pastāvošā kārtība. Īpaši attiecību ziņā viņi netērē tām laiku, ja nejūtas laimīgi, to pašu arī var attiecināt uz darbiem, kas “izsūc” pozitīvo enerģiju.

Pozīcija C

seatC-95x150seatB-84x150

Komforts ir šo cilvēku pirmā prioritāte. Pirms pieņem svarīgus lēmumus, viņi var nogaidīt vairākas dienas, apsverot visus faktorus, jo vēlas, lai viss notiktu perfekti, bez problēmām. Ļoti izvēlīgi attiecībā uz drēbēm, kurpēm, mēbelēm un citām precēm.

Toties viņi ir slikti organizēti, nekārtīgi, bet, pārsteidzošā kārtā, tas viņiem netraucē produktīvi darboties. Citiem viņi var šķist augstprātīgi, jo šķietami bieži neklausās citu sacītajā, nepievērš pietiekamu uzmanību, bet tas ir tikai tāpēc, ka viņiem ir grūtības ar koncentrēšanos.

Lasi arī: Pārsteidzoši, ko tava mīļākā krāsa vēsta par tavu raksturu

Pozīcija D

seatD-91x150

Cilvēki, kuri pārsvarā sēž šādā pozīcijā, ir punktuāli un to pašu sagaida arī no apkārtējiem. Viņi ir ļoti inteliģenti cilvēki, kuriem ir svarīgs iekšējais miers. Publiskajā telpa viņi būs klusi, pat introverti, jo nejūtas ērti citiem izrādīt savas jūtas un emocijas. Piemēram, skūpsts ir tik intīms process, ka viņi nespēj to darīt citu priekšā. Tikai mājas ir tā vieta, kur viņi spēj atslābināties un būt patiesi. Bieži smagi uztver kritizēšanu, aizstāvēsies, kā nu prot.

Pozīcija E

seatE-87x150seatD-91x150

Šie cilvēki nepazīst steigu, viņi visu dara, saglabājot mieru, un uzskata, ka viss notiks tam paredzētajā laikā. Viņi ir stūrgalvīgi, uzstājīgi, neatkāpjas, kamēr nav sasnieguši savu mērķi. Viņiem izskats ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē, tāpēc viņi ir gatavi ieguldīt daudz laika un naudas, lai izskatītos maksimāli labi. Tāpēc iekšēji viņi ir nedroši un nepārliecināti par sevi, kā arī nespēj pieņemt kritiku.

Avots: interesting-facts.info

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru