Megana ar Hariju knapi ieradušies Kanādā, bet vietējie jau grib viņus padzīt

Kopējie miesassargu nodrošināšanas izmaksas gada laikā var sasniegt pat  četrus līdz astoņus miljonus ASV dolāru. Izskanējusi informācija, ka Meganas augstajām prasībām bilstot tikai rūdīti Drošības dienestu darbinieki, ka nozīmē, ka privātā miesassargu kompānija nespēs nodrošināt slaveno pāri. Britu specdienesti savukārt Kanādā nestrādās, kas nozīmē, ka Meganas un Harija drošība būs jānodrošina Kanādas specdienestiem (par Kanādas nodokļu maksātāju naudu)

Lielas ir arī citas pāra uzturēšanas izmaksas. Piemēram, viņu pārvākšanās no Lielbritānijas uz Vankūveru, Kanādā izmaksājusi 300 000 dolāru loģistikas pakalpojumos. Piemēram, ar privātas kompānijas lidmāšīnu tika atvestas pārim piederošās mantas – mēbeles, dažādi mākslas priekšmeti, dārglietas utt.

Protesta vēstules autore Kolinsa norāda, ka visas šīs izmaksas jāsedz no Meganas un Harija  vērienīgajiem ienākumiem. “Ja reiz Megana un Harijs vēlējās atteikties no karaliskajiem pienākumiem un tituliem , kā arī  pelnīt naudu patstāvīgi pašiem, būtu tikai loģiski un godīgi, ka viņi paši no saviem ienākumiem arī maksātu par savu grezno un dārgo dzīvesveidu. Šis ir jautājums, kurš jāapspriež publiski visai sabiedrībai – jautājums ir par Kanādas nodokļu maksātāju naudu! Mums neviens  nav prasījis, vai esam gatavi apmaksāt bijušo hercogu dzīvesstilu,” – Lorellu citē Britu laikraksts “The Sun”. Daudzi kanādieši arī iet tālāk nekā protesta vēstule, uzskatot, ka Harijs un Megana nav gaidīti Kanādā vispār, jo ar to saistās daudzas problēmas (Megana gan ir Kanādas pilsone).

Starp citu – minēto vēstuli ļoti īsā laikā parakstījuši jau vairāk nekā  80 000 cilvēku un katru dienu skait tikai pieaug.

Lasi arī: VIDEO: “Auto pārbrauca pāri galvai!” – traģēdija Ādažos izgaismo lielu problēmu

Situāciju risināt un “izlīdzināt” centās ietekmīgās federācijas prezidents, kurš norāda, ka viņiem kopumā pret bijušajiem hercogiem nav nekādu iebildumu. Runa ir tikai par izmaksām – tās Harijam un Meganai būtu jāsedz pašiem. Citādi viņi esot gaidīti Kanādā…

Spread the love

Pievienot komentāru