“Mēs saucām palīgā, bet cilvēki nelikās ne zinis!” Lūk, kas atgadījās meitenēm …

“Es biju ļoti nobijusies, nezināju, ko darīt, māsa ļoti skaļi raudāja, un cilvēki gāja garām,” stāsta skolniece.

Bet tad pēkšņi no netālu esošā būvlaukuma uz incidenta vietu atskrēja klaiņojošu suņu bars. Dzīvnieki aplenca laupītājus un meitenes un sāka nikni riet uz neģēļiem.

“Suņi burtiski metās mums palīdzēt. Viens no vīriešiem tuvāk esošajam sunim iesita pa purnu, bet dzīvnieks viņu sakoda un turpināja mūs aizsargāt,” stāsta bērni.

Noziedznieki samulsa. Suņu skaļā riešana beidzot piesaistīja uzmanību, netālu no notikuma vietas apstājās mikroautobuss, un sāka tuvoties cilvēki.

Tad ļaundari saprata, ka labi nebūs – viņi nometa nolaupītos tālruņus un somu uz asfalta un pazuda.
Meitenes piedzīvoja spēcīgu stresu; vienai no viņām uz kakla palika iegrauzusies rieva no jakas kapuces, aiz kuras viņu vilka viens no laupītājiem. Bet abi bērni neaizmirsa tos, kas viņiem palīdzēja!

Lasi arī: Diezgan briesmīgi foto: slavenas sievietes, kuras nemaz nekaunas izrādīt savus ķermeņa trūkumus …

“Mēs nolēmām pateikties mūsu četrkājainajiem glābējam: nopirkām pīrādziņus, pienu un maizi un pabarojām visu baru. Esmu ļoti pateicīga šiem dzīvniekiem. Un es nesaprotu, kāpēc garāmgājēji mums nepalīdzēja – galu galā viņi taču redzēja, ka mums uzbrūk,” izbrīnīta bija viena no māsām.

Lūk, kāds aizkustinošs glābšanas stāsts. Neviļus nāk prātā visi, kas bravūrīgi aicina izķert un iznīcināt klaiņojošus suņus. Cilvēki, vai mēs visu varam vērtēt tikai vienpusīgi?

Avots: kakzachem.ru

Spread the love

Pievienot komentāru