Naktī pēc Lindas Mūrnieces aiziešanas no Hotel Roma, viesnīcu apmeklējis “nelūgts viesis”

“Hotel ROMA karogu noņēmām kopā. Mana ģimene, mana otrā ģimene un draugi. Pirms vairākiem gadiem to biju solījusi. Dienā, kad sapratīšu – durvis ir jāaizver, lai dotos tālāk, mēs atkal būsim kopā.
Bija bezgala skaists, sirsnīgs un atmiņām pilns vakars.

Bija asaras, smiekli un pārsteigumi. Plīsa trauki uz laimi un dažas stundas Romas lobijā bija kā senos laikos. Burzma un mūzikas skaņas līdz pat jumtam, jo muzicēja visi, kas šajos gados pie mums uzstājušies.

Lūk ieraksts un bildes:

 

Es atkal uzvilku priekšautu un apkalpoju kolēģus, kas daudzus gadus ikdienā agrāk apkalpoja mūsu viesus.”

Bijusī politiķe Linda Mūrniece desmit gadus saimniekoja Vecrīgas sirdī “Hotel Roma”. Pārvaldniece nu no viesnīcas aizgājusi, viņa pavēstījusi sociālajos tīklos.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras teju vienmēr sasniedz visu, ko vēlas

Par to, ka viesnīcniece noslēgusi šo periodu profesionālās darbības dzīvē, Mūrniece portālam “Delfi” apliecināja jau 2021. gada oktobrī, paziņojot, ka meklē jaunu darbu. Pa šo laiku viņa attīstījusi savu sapni par viesu namu, un nu oficiāli noslēgtas viņas darba gaitas viesnīcā “Roma”.

Mūrniece “Facebook” platformā ievietojusi attēlus un video, kurā simboliski iemūžināta viņas aiziešana, proti, no viesnīcas foajē griestiem noņemts lielgabarīta Latvijas karogs.

Spread the love

Pievienot komentāru