Neredzamie iemesli liekajam svaram. Endokrinologs skaidrojums

Virsnieru dziedzeri

Šie ir ļoti būtiski organisma funkciju regulatori. Izstrādā veselu lērumu hormonu, starp kuriem ir adrenalīns, androgēns, kortikosteroīds utt. Sievietēm, kas dzīvo lielās pilsētās, bieži ir funkcionāli virsnieru dziedzeru traucējumi: nogurušo virsnieru dziedzeru sindroms vai hiperaktivitāte.

Šo patoloģiju simptomi nav viegli ievērojami, tos bieži vien uzskata par citām slimībā. Endokrinologi atzīmē, ja sievietei sākusies tauku uzkrāšana vīriešu tipa veidā, tad nekādas diētas un fiziskā slodze nepalīdzēs, laiks pievērst uzmanību saviem virsnieru dziedzeriem un nodot analīzes.

Varat tievēt desmitgadēm. Diētas, sports, procedūras un joga – nekas nepalīdzēs līdz brīdim, kamēr nestabilizēsiet virsnieru dziedzeru darbību.

 

Olnīcas

Mūsdienās izplatītie cistveida veidojumi (cistas, policistoze) un klāt esošās dzemdes pataloģijas (endometrioze, fibroma, mioma) ir iemesls svara kāpumam, ko nav iespējams nomest.

Lasi arī: Izvēlieties attēlu un uzzini, ar ko TU patiesībā piesaisti vīriešus

Liekais svars, no kā nav iespējams atbrīvoties, ir viens no funkcionālu un organisku iekšējo dziedzeru traucējumu simptoms. Tāpēc, ja strauji pieņēmāties svarā, vai gadiem nevarat tikt vaļā no desmit kilogramiem, aizejiet pie endokrinologa! Iespējams, organisms dod ziņu par nopietnākām problēmām kā šķiet sākumā.

Arī interesanti: Kā nomest 10 kg: Citronu diēta – 2 nedēļās var zaudēt 10 kg liekā svara! SPIED ŠEIT

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru