Nosauktas zvaigžņu zīmes, kuras, ar lielu iespējamību, novembrī var tikt pie lielas naudas

Skorpions

Atšķirībā no daudzām citām zīmēm, Skorpioni 2021. gada novembrī varēs nedaudz atpūsties. Ūdens stihijas pārstāvjiem veiksies visās dzīves jomās un galvenokārt finansiālajā – iespējams patīkams bonuss darbā vai pat laimējošas loterijas biļetes iegāde.

Bet nevajag flirtēt ar likteni: neviens nav atcēlis pareizu budžeta plānošanu. Skorpionu karjerā arī viss būs stabils: iespējamas nelielas ķildas ar kolēģiem, bet priekšnieki būs ar jums apmierināti, un tas ir vissvarīgākais.

Vientuļie zīmes pārstāvji šomēnes varēs rēķināties ar patīkamām paziņām un tikšanām, un zvaigznes ir pārliecinātas, ka jūsu jaunajam hobijam ir visas iespējas izvērsties par ilgtermiņa attiecībām.

Skorpioniem, kuri jau ir satikuši savu mīlestību, ir jāvelta vairāk laika savai otrajai pusei, jo īpaši tāpēc, ka jums būs pietiekami daudz iespēju pavadīt laiku kopā.

 

Strēlnieks

Strēlniekus gaida notikumiem bagāts mēnesis gan pozitīvā, gan negatīvā ziņā. Karjeras sfērā būs jūtams progress: projekti sāks nest peļņu, un priekšnieki būs sajūsmā par jūsu radošajām idejām un sniegs vēl vairāk iespēju izpausties. Pilnīgi iespējams, ka būs ārzemju komandējumi.

Personīgās dzīves sfērā uguns zīmes pārstāvji nav mierīgi: vienus Strēlniekus sagaida solījumi, citi jutīs, kā atdzīvojušās senās jūtas, un vēlēsies atjaunot pagātnes attiecības. Jebkurā gadījumā neļaujieties emocijām – tagad jebkādi lēmumi jāpieņem nevis ar sirdi, bet ar prātu. Tāpat zvaigznes brīdina, ka šomēnes jūs varat kārtīgi sastrīdēties ar draugiem.

Lasi arī: Raidījums: Izskanējušas runas par Kariņa nomaiņu premjera amatā ar citu zināmu politiķi

Jums pašam būs jāizlemj, vai esat gatavs turpināt mēģināt uzturēt toksiskas attiecības, vai arī labāk pārtraukt saites. Uz visu šo problēmu fona saasināsies psiholoģiskas problēmas – emocionāla izdegšana, rudens apātija. Lai tie neietekmētu jūsu darba garu, neaizmirstiet atpūsties un mēģiniet atrast hobiju, kas uzlādēs jūs ar pozitīvām emocijām.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru