Nosauktas zvaigžņu zīmes, kuras, ar lielu iespējamību, novembrī var tikt pie lielas naudas

Novembrī daudzi zvaigžņu apļa pārstāvji varēs apkopot savas darbības provizoriskos, starprezultātus, labot kļūdas un iesākto novest līdz galam. Iespējams negaidīti notikumi un strauji likteņa pavērsieni, kā arī ar nākotni saistītu jautājumu risinājums.

Ir svarīgi risināt jautājumus ar prātu, nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus un pieturēties pie izstrādātās stratēģijas.

Mēneša sākumā jums vajadzētu analizēt un domāt pēc iespējas vairāk. Parādiet visu savu neatlaidību un apņēmību. Jauns Mēness Skorpiona zīmē nodrošinās jums papildu enerģijas devu. Starp citu, ja jūs plānojāt mainīt savu darba vietu vai uzsākt jaunu biznesu, tad arī labāk to darīt tieši tagad.

Lasi arī: Sēru vēsts: Mūžībā devies labi zināms kinorežisors, kura vadībā tapušas daudzas izcilas filmas

Novembra vidū būs radošuma periods. Mēness Ūdensvīrā, dos visām zīmēm labu iespēju iegūt pašapziņu. Tāpēc tu varēsi radīt, neatskatoties uz citiem. Tomēr visas jūsu idejas jebkurā gadījumā būs veiksmīgas. Tajā pašā laikā jums rūpīgi jāizpēta savs sociālais loks. Jūs saasināsiet savu intuīciju, kas palīdzēs atrast tos, kas ir pret jums.

Mēneša beigas būs pretrunīgas. Neskatoties uz interesantiem ieteikumiem, esiet piesardzīgs un rūpīgi izvērtējiet visus riskus. Rudens pēdējās dienas izvērtīsies finansiāli labvēlīgas. Ir vērts ieguldīt investīcijās – tās atmaksāsies. Mēness atradīsies Vērsī, kas uzlabo materiālo stabilitāti. Bet pat tas jūs neglābs, ja bez prāta tērēsiet naudu vai aizdosiet to.

Lūk zīmes, kurām, ar lielu iespējamību, novembrī izdosies tikt pie lielas naudas un labklājības:

 

Lauva

Lauvu dzīvē sākas vēl viens gaišs periods, un veiksme pavadīs zīmes pārstāvjus visās jomās. Protams, ja paši Lauvas uzņems likteni savās rokās. Tātad uguns zīmes pārstāvju romantiskajā sfērā, kā vienmēr, plosās patiesas kaislības – pilnīgi iespējams, ka nolemjat pārtraukt vienas attiecības, lai nekavējoties uzsāktu jaunu romantiku. Un ļaujiet kādam jūs nosodīt par šādu vējainu uzvedību, zvaigznes pret viņu izturēsies labvēlīgi, jo jūsu jaunajam mīlas stāstam ir daudz lielākas izredzes uz labvēlīgu iznākumu.

Karjeras jomā ir arī pārsteigumi: aptuveni mēneša vidū jums vajadzētu gaidīt negaidītu peļņu, prēmiju vai algas pielikumu. Tā vietā, lai tērētu visu sev, atcerieties darīt kaut ko jauku saviem kolēģiem, lai palielinātu jūsu uzticamību. Un, ja jūs nolemjat pamest darbu un doties jauna darba meklējumos, tad liktenis jums palīdzēs arī šeit – viens no uzņēmumiem jums jau ir sagatavojis sapņu darbu, un viss, kas no jums tiek prasīts, ir rūpīgi meklēt internetā vai caur draugiem …

Svari

Svaru galvenie uzdevumi būs materiālās labklājības stiprināšana un ienākumu palielināšana. Būs iespēja dzēst parādus un risināt finanšu jautājumus. Tomēr arī ietaupīt nevarēs, būs palielināti tēriņi, kas liks aizdomāties par naudas ieguldīšanu investīcijās.

Svaru praktiskums un rīcības brīvība šomēnes ļauj zīmes pārstāvjiem plānot budžetu un risināt biznesa attīstības jautājumus. Jums būs nepieciešams vairāk laika, lai pieņemtu lēmumus, taču tas ne vienmēr var patikt jūsu partneriem. Šī iemesla dēļ ir iespējamas grūtības līgumu un līgumu parakstīšanā.

Ģimenes attiecībās svari tieksies pēc miera un harmonijas. Iespējams, jūsu attiecības pārcelsies uz jaunu laulības piedāvājuma līmeni vai tikšanos ar otrās puses vecākiem. Jebkurā gadījumā jūs paliksiet tālāk no konfliktiem un niknām kaislībām.

Palielināta slodze var negatīvi ietekmēt jūsu veselību. Neaizmirstiet par labu atpūtu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru