Patiešām biedējošas lietas ko dara katra zodiaka zīme

Svari

Jūsu skatījumu vēsture Youtube, vai filmām online tiešām ir kaut kas tāds, par ko būtu jāsatraucas. Mēdzat skatīties tiešā vārda nozīmē “slima suņa murgus”. Ja gadījumā jūsu dators  nokļūtu policijas redzeslokā, viņi padomātu, ka esat sērijveida slepkava.

Skorpions

Jums galvā nemitīgi iezogas dažādas slimas domas. Ja rokās turat mazu dzīvnieciņu, tad prātā jūs pārdomājat, cik ļoti viegli būtu to saspiest. Kad ejat garām skaistai meitenei, jūs iedomājaties, kā būtu viņu pagrūst zem autobusa. Protams, ka nekad mūžā jūs neko tādu nedarītu, taču domājat par to nemitīgi.

Strēlnieks

Jūs varat ieskatīties cilvēkam acīs un pateikt viņam, ka viņa vecāmāte nomira, turklāt neizlaižot pat nevienu asaru. Reizēm jūs vispār neizjūtat nekādas emocijas. Tikai un vienīgi pilnīga vienaldzība.

Mežāzis

Jūs plānojat draugu un radinieku slepkavību. Patiesībā jūs nekad nevēlētos viņiem nodarīt pāri, taču tā ir sava veida prāta spēle. Plānojat, kā izvairītos no izsekošanas – un to visu darāt tikai tādēļ, lai asinātu savu prātu.

Lasi vēl: Neaizmirsti uz ziemu pagatavot šos gardos salātiņus, kuri sastāv tikai no zaļiem tomātiem un kāpostiem

Ūdensvīrs

Jūs ne reizi vien esat aizdomājušies par to, kādu runu teiksiet savu vecāku vai labākā drauga bērēs. Protams, ka šiem cilvēkiem nav nekādu veselības problēmu un viņi neatrodas uz nāves gultas – jums vienkārši patīk izgudrot daudz ko. Kas var būt radošāks par emocionālu atceres runu?

Zivis

Savās fantāzijās vienmēr iztēlojaties visdažādākās briesmu lietas – piemēram, kāds uzsāk apšaudi jūsu darbā. Visos savos sapņos iztēlojaties, ka esat varonis, kas nogalina noziedznieku un visus izglābj.

Dalieties ar šo neparasto horoskopu arī ar saviem draugiem un radiniekiem!

 

Spread the love

Pievienot komentāru