Patiešām biedējošas lietas ko dara katra zodiaka zīme

Pilnīgi katrai Zodiaka zīmei ir savas tumšās puses, kas var būt ne tikai ļaunas, bet pat biedējošas. Noskaidrosim, kādas tās ir.

Auns

Jūs nemitīgi domājat par nāvi. Kad dodaties uz darbu, aizdomājaties, kā būtu, ja jūs izskrietu priekšā mašīnai. Ja esat pie stūres, tad nemitīgi domājat par avārijām. Jūs esat kā apmāti ar šādām domām.

Vērsis

Jūs sekojat līdzi cilvēkiem un viņu dzīves notikumiem, bieži apmeklējot viņu sociālo tīklu profilus. Ja jūsu mīlestība (vai arī bijusī mīlestība) ir nofotografējusies kopā ar kādu izskatīgu cilvēku, jūs atradīsiet šī cilvēka profilu un izlasīsiet pilnīgi visu par viņu pieejamo informāciju. Nav izslēgts, ka jūs “nejauši” satiksiet šo cilvēku kafejnīcā vai viņa darba vietā.

Dvīņi

Jūs esat liels melis. Ja nepieciešams, izzīdīsiet no pirksta kaut kādu stāstu, kuram visi noticēs. Reizēm jūs melojat tāpat vien – tīri prieka pēc. Un jums visi tic.

Vēzis

Jums ir vājprāta noslieces. Kad ar kādu tiekaties, šis cilvēks jums it kā visu aizēno. Par krāpšanu jūs esat gatavi šo cilvēku iznīcināt, turklāt darīsiet to bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem.

Lauva

Jūs mēdzat iztēloties paši savas bēres. Parasti aizdomājaties, kurš uz tām ieradīsies pirmais. Kurš no visiem visskaļāk raudās. Kuram jūsu nāve būs vissāpīgākā. Šī slimā fantāzija liek jums pacelt pašiem savu pašvērtējumu.

Jaunava

Pa dienu esat nevainīgs eņģelītis, bet naktī, kad galvā sāk iezagties seksuālas fantāzijas, prātā parādās ļoti dīvainas domas. Reizēm šīs domas ir tik dīvainas, ka paši kaunaties no tā, ka tās jūs uzbudina.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru