Pavļuts atkal “izpaužas”- cilvēkus sadusmo veselības ministra ieraksts soctīklos

 

 

Cilvēki šaubās par valdības gatavības pakāpi masu vakcinācijai. Lielākā daļa komentētāju raksta, ka jau sen pieteikušies vakcīnai, taču nekādu informāciju joprojām nav saņēmuši.

Kas šis par komunikācijas stilu?!? Cilvēki mēnesi gaida, kurp tad jāiet, jo sms saņēmuši, bet tālāk nekas! Cilvēki kopš manavakcina.lv atvēra pieteģistrējušies, bet pat 80+ neko nav dabūjuši! Sākat beidzot strādāt, ne vāvuļot!” teikts kādā komentārā.

Vēl kāds raksta: “Nē, varbūt Jūsu kārta rīkoties – esam pieteikušies jau divus mēnešus, bet nekāda aicinājuma nav. Šādi tvīti reāli sadusmo.”

Lasi arī: Dzīvību sev atņēmis Holivudas filmas bērnu lomas aktieris

“Esmu kaut ko palaidusi garām? Sen pieteikusies, bet neviens ne zvana, ne aicina!”

“Mana ģimene sen jau pieteicās un ir rīkojusies. Nē, tagad ir jūsu kārta rīkoties.”

“Esam rīkojušies, esam pieteikušies. Un nekādu aicinājumu neesam sagaidījuši. Tāds neveiksmīgs 1.aprīļa joks ar to “esam gatavi”.”

Tikmēr, kā ziņots, pirmie masu vakcinācijas centri pret Covid-19 astoņās Latvijas pilsētās sāks darbu sestdien, 3.aprīlī.

Sestdien no plkst.10 būs pieejami trīs vakcinēšanas centri Rīgā – Ķīpsalas hallē, centrā “Atta” un Rīgas Centrāltirgus Gastro paviljonā. Šajā laikā darbu sāks arī centri Valmieras Kultūras centrā, Latgales vēstniecībā “Gors” Rēzeknē, Daugavpils Latviešu kultūras centrā un Daugavpils Kultūras pilī, Jēkabpils Sporta centrā, Zemgales olimpiskajā centrā Jelgavā, Liepājas Olimpiskajā centrā un Jūrmalas Sporta skolā. Visi šie centri strādās līdz plkst.18.

Savukārt Cēsīs, bijušajā veikalā “Super Netto”, vakcinācijas process sāksies svētdien, 4.aprīlī un turpināsies arī pirmdien, 5.aprīlī. Arī šis centrs darbosies no plkst.10 līdz 18.

Arī interesanti: Zodiaka zīmes, kuru dzīves 2021. gadā otrajā pusē izmainīsies un nebūs vairs tādas kā iepriekš

Spread the love

Pievienot komentāru