Piecas zodiaka zīmes, kurām novembra vidū, ar lielu iespējamību, gaidāma sen nebijusi veiksme 

Šogad visām zodiaka zīmēm seko viens ļoti strikts princips: panākumus gūst tas, kurš strādā visvairāk. Tomēr ir dažas zodiaka zīmes, kuru uzvaras kļūs skaidrākas par citām tieši novembra vidū.

 

Auns

Pēdējā rudens mēnesī šai uguns zīmei uzsmaidīs laime. Auns būs apveltīts ar īpašu intuīcijas izjūtu, kurā zvaigznēm ieteicams ieklausīties. Ja biznesā vai darbā paveras jauni ceļi, labprāt jāpieņem negaidīti piedāvājumi. Nākotnē šis solis tiks atalgots ar lielu finansiālu bagātību.

Tajā pašā laikā zvaigznes brīdina: ģimenē jābūt uzmanīgākam. Auns, sajūsmas pārņemts, var nesavaldīties ar mīļajiem un sagādāt lielus aizvainojumus, kuru nogludināšana prasīs ilgu laiku.

 

Lauvas

Kas attiecas uz Lauvu, tad viņi jau sen ir spēruši kāju uz veiksmes ceļa un negrasās to pamest. Jaunas biznesa iepazīšanās, darba piedāvājumi, izdevīgi darījumi un gara vieglums ir tas, kas viņus apņem gandrīz visu rudeni. Ja šīs zīmes pārstāvji meklē darbu, tad novembra vidus viņiem beidzot atnesīs izdevīgu piedāvājumu, no kura nevajadzētu atteikties.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmēs dzimušie, kuri teju nekad neatzīs savas kļūdas

Bet jums vajadzētu būt uzmanīgiem. Agrāk vai vēlāk ar šādu veiksmi jūs varat atlābināties, ļaut savai dzīvei ritēt savu gaitu un beigās… zaudēt visus gūtos panākumus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru