Pols Milseps pievienosies zvaigžņotās Bruklinas “Nets” sastāvam

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) uzbrucējs Pols Milseps, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Denveras Nuggets”, pievienosies Bruklinas “Nets”.

Par šādu soli ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija. “Nets” varētu pievienoties arī Lamarkuss Oldridžs, kurš saņēmis mediķu atļauju atgriezties profesionālajā basketbolā.

Pols Milsaps bija palicis starp tiem brīvajiem aģentiem, kuri noteikti varētu pastiprināt kādas NBA komandas sastāvu. Par to, kuru komandu viņš izvēlēsies, spekulācijas bija dažādas, bet, kā ziņo NBA apskatnieks Čems Čaranija, Milseps ir izvēlējies Bruklinas “Nets” vienību, kuras rindās ir tādi spēlētāji kā Kevins Durents, Džeimss Hārdens, Kairijs Īrvings un Bleiks Grifins.

35 gadus vecais Milseps NBA spēlē kopš 2006./07. gada sezonas. Rezultatīvākā un individuāli sekmīgākā bija 2016./17. gada sezona, kurā viņam izdevās gūt vidēji 18,1 punktu, izcīnīt 7,7 atlēkušās bumbas un atdot 3,7 rezultatīvas piespēles.

Tajā sezonā viņš iekrāja arī vidēji 1,3 pārtvertās bumbas un bloķēja 0,9 pretinieku metienus. Karjeras laikā viņš pārstāvējis Jūtas “Jazz”, Atlantas “Hawks” un Denveras “Nuggets”.

 

Spread the love

Pievienot komentāru